Široki Brijeg krenuo s pripremama, prva proba će biti protiv Veleža

Široki Brijeg krenuo s pripremama, prva proba će biti protiv Veleža
NK Široki Brijeg

Na prvom treningu 'Širokog Brijega' na ljetnim pripremama za nastup u UEFA-inoj Konferencijskoj ligi i novu sezonu m:tel Premijer lige BiH održano je testiranje funkcionalnih sposobnosti igrača.

Prva tri dana od službenog početka ljetnih priprema bila su rezervirana za liječničke preglede i testiranja. U puni ritam rada, kako je danas istaknuo šef struke Toni Karačić, momčad će krenuti u ponedjeljak.

"Od ponedjeljka ulazimo u ritam rada u kojem će volumen i intenzitet treninga biti podignuti na višu razinu. Imamo tri tjedna do prve utakmice s albanskom Vllaznijom u Konferencijskoj ligi i to je sasvim dovoljno vremena za kvalitetnu pripremu", istaknuo je Karačić i objasnio kako je svjesno igračima dao tjedan dana više za odmor.

"S ljetnim pripremama započeli smo tjedan dana kasnije, jer je ova momčad iznijela zahtjevnu sezonu i igračima je trebao i fizički i psihički odmor. No, svi su oni ranije dobili individualni program rada i današnjim testiranjem smo imali priliku vidjeti koliko su se držali plana i programa rada", objasnio je Karačić.

Iz ovog kluba podsjećaju, kompletne pripreme bit će odrađene u klupskom kampu Musa-Karačić, a momčadi će se već od ponedjeljka priključiti i neka nova imena.

Do sada su dogovorene dvije pripremne utakmice. U srijedu, 30. lipnja na Pecari momčad Tonija Karačića testirat će mostarski 'Velež'. Tri dana kasnije, 3. srpnja u klupskom kampu gotovat će novi hrvatski prvoligaš 'Hrvatski Dragovoljac', navodi se iz N.K. 'Široki Brijeg'.