FOTO  Široki Brijeg i Zrinjski podijelili bodove na Pecari

Široki Brijeg Zrinjski
Hercegovina.info

U prvom kolu na otvaranju nove sezone Premijer lige BiH nogometaši Zrinjskog i Širokog Brijega podijelili su bodove, odigravši susret bez pogodaka. Plemići su večeras imali puno više od igre no do pobjede ipak nisu uspjeli doći.

Prvu ozbiljniju prigodu na susretu imao je Zrinjski. Bilbija je pucao glavom, vratar Širokog Brijega Miškić odbio tu loptu, a udarac natrčalog Bekića obrana domaćih odbija u korner.

Tri minute kasnije nova prilika za Mostarce. Puca je Hrvoje Barišić, ali Miškić je bez većih problema uhvatio tu loptu. 

U 40. minuti Zrinjski ostaje bez Jakovljevića. Stoper Plemića ozlijedio se prilikom boksanja vratara Kukića. Jakirović je na teren u tim trenutcima morao ubaciti Marina Magdića

U 45. minuti lijepo je pokušao Igor Savić, ali njegov udarac odlazi iznad vrata Širokog Brijega.

U nastavku ponovno prvi prijeti Zrinjski. Nakon dobre akcije u 47. minuti lopta je došla do Dragana Juranovića, ali loše to puca krilni napadač Plemića.

U 54. minuti najbolja prilika na utakmici. Medić je u kontru izbacio Šabića, ovaj prebacio vratara Zrinjskog Kukića, ali lopta završava na gredi.

U 70. minuti Zrinjski dobro otvara kontranapad. Lopta dolazi do Juranovića koji puca, lopta pogađa u ruku jednog igrača domaćih i odlazi u korner. Srećom po domaće sudac igranje rukom nije vidio.

Četiri minute kasnije ubacio je Tičinović iz slobodnog udarca, a Savić glavom loptu šalje preko vrata. Poslužio se veznjak Zrinjskog i rukom u ovoj situaciji.

U 89. minuti nova prigoda za Zrinjski. Ubacio je Magdić, Tičinović pucao glavom, ali lopta odlazi pokraj vrata.

Kakva prigoda za Zrinjski u 93. minuti. Nakon glavometa u kaznenom prostoru Širokog puca glavom Savić na prazna vrata, ali Miškić to čudesno brani.

Bila je to ujedno i posljednja prilika na susretu koji je završio podjelom bodova.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.