KARAČIČ "Rezultat je realan"; JAKIROVIĆ "Šteta, ali ovo je poticaj za dalje"

Toni Karačić
Hercegovina.info

Nogometaši Širokog Brijega i Zrinjskog podijelili su bodove večeras na Pecari u hercegovačkom derbiju odigravši utakmicu bez pogodaka. Nakon derbija treneri obje momčadi iskazali su zadovoljstvo osvojenim bodom.

"Mislim da utakmica nije bila gledljiva, bilo je tvrdo s obje strane. Na kraju je realan rezultat. Mi smo imali jednu priliku, a posljednju Zrinjski. Mogu li biti zadovoljan? S obzirom na objektivne okolnosti zadovoljni smo s bodom", rekao je Toni Karačić.

S druge strane Jakirović smatra da je ovaj bod poticaj njegovoj momčadi za dalje.

Toni Karačić

"Utakmica je bila čvrsta borbena kakav je inače hercegovački derbi. Mislim da smo imali više od igre u prvom poluvremenu. Nedostajalo nam je više rizika u završnici, pogotovo krila jedan na jedan. U drugom smo poluvremenu napravili tri prinudne zamjene. Šteta. Imali smo sreće kod prilike Širokog Brijega, ali je na kraju i Miškić fenomenalno obranio. Na kraju moramo biti zadovoljni podjelom bodova. Ovaj bod nam može biti poticaj za dalje. S obzirom na tradiciju gdje smo ovdje posljednje dvije utakmice izgubili. Ostaje žal za posljednjom prilikom, ali to je nogomet. Inače, Savić je odigrao jako dobru utakmicu", kazao je nakon utakmice trener Plemića Sergej Jakirović.