SAVO MILOŠEVIĆ POSTAJE IZBORNIK REPREZENTACIJE BIH Predstavljen će biti u petak, a bit će iznenađenja na popisu

Savo Milošević preuzima reprezentaciju BiH
EPA

Bivši srpski nogometaš, a sada trenerski stručnjak Savo Milošević preuzet će mjesto izbornika nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, nakon što je NS BiH raskinuo ugovor s Mehom Kodrom, javlja sportsport.ba

Prema informacijama, Milošević će službeno biti predstavljen kao novi izbornik BiH krajem ovog tjedna, vjerojatno u petak.

Milošević dovodi i suradnike

Sava Milošević, koji je ranije vodio Partizan i Olimpiju, neće biti sam na ovoj avanturi. Sa sobom dovodi i dva iskusna suradnika. Jedan od njih je Nenad Cvetković, koji je već surađivao s Miloševićem u Partizanu i Olimpiji. Osim toga, u stručnom stožeru će ostati i Mario Ivanković i Siniša Mrkobrada.

Ovo će biti veliki izazov za Miloševića, budući da će preuzeti vođenje reprezentacije Bosne i Hercegovine. Zasigurno će biti pod povećalom, a njegovi rezultati mogu otvoriti brojna trenerska vrata, dok bi ga loši rezultati mogli skupo koštati.

Milošević neće imati puno vremena za upoznavanje s ekipom, budući da još uvijek nije službeno imenovan izbornikom, a propisi UEFA-e zahtijevaju da pozivi igračima budu upućeni najmanje 14 dana prije okupljanja.

Unatoč tome, neslužbeno se saznaje da je već radio na sastavljanju popisa igrača. Također, prema neslužbenim informacijama, može se očekivati nekoliko promjena u odnosu na popis Mehe Kodre, s nekim novim igračima koji će imati priliku dokazati svoju vrijednost u reprezentaciji BiH.