RAZOČARANI MUHAREMOVIĆ "Bilbija na klupi kao ikebana. Zašto ne igra dvojac iz Zrinjskog?"

Dželaludin Muharemović
Screenshot

Reprezentacija Bosne i Hercegovine sinoć je doživjela novu šamarčinu. Izabranici Save Miloševića upisali su jedan od najtežih poraza u povijesti izgubivši od Luksemburga 4:1. Javnost u Bosni i Hercegovini ponovno je razočarana, a u prvom redu svi krive Nogometni Savez Bosne i Hercegovine.

No, neki su nezadovoljni i izborom igrača te smatraju kako u Premijer ligi BiH ima znatno boljih nogometaša od onih koji trenutno brane boje Zmajeva.

Razočarenje i bijes sinoć nije krio ni Dželaludin Muharemović koji je u studiju BHT1 između ostalog prokomentirao i tu temu.

"Ima barem sedam boljih nogometaša u Premijer ligi. Od ovog stoperskog para Gojković i Kovačević imamo stoperski par koji igra u Zrinjskom Barišić i Jakovljević. Definitivno su bolji od njih dvojice. Zašto nema tih igrača? Ili da ne nabrajam i ne tražim neke druge nogometaše iz Premijer lige. Pozove se Bilbija i Ziljkić koji su kao ikebane tu. Dobili su par minuta, čisto reda radi da se ispoštuje.

Igra nema ideju, baš kao ni Nogometni savez BiH. Tek se sada vide rezultati Ivayla Peteva rekao je Muharemović.

"Ovo je bezidejna igra, ali takvi su nam i vodstvo Saveza i izbornik. Čini se da su bez ideje kako i na koji način složiti neke stvari. Bojim se da ovo nije najgore što bi moglo biti. Tek sad možemo vidjeti koliko su rezultat Peteva i osvajanje prvog mjesta u Ligi nacija, neki rezultati u kvalifikacijama i naša igra bili dobri, kvalitetni i iznad razine ovoga što sada imamo. Ovu godinu smo iskoristili da sve to bacimo pod noge", rekao je razočarani Muharemović.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.