RADELJIĆ ZA HERCEGOVINA.INFO "Veselim se što ću istrčati pod Bijelim Brijegom, 'Ultrasi' će sigurno napraviti sjajan ambijent"

RADELJIĆ ZA HERCEGOVINA.INFO "Veselim se što ću istrčati pod Bijelim Brijegom, 'Ultrasi' će sigurno napraviti sjajan ambijent"
SRL/Alamy

Stjepan Radeljić prve nogometne korake napravio je u Vitezu. Omladinsku školu prošao je u mostarskom Zrinjskom, igrao za Široki Brijeg, drugu momčad Stuttgarta i Osijeka, da bi u veljači 2021. potpisao za Sheriff iz Tiraspola čiji je neizostavni član i gdje pruža odlične partije. Sheriff će u prvom pretkolu Lige prvaka biti protivnik kluba u kojem je Radeljić stjecao svoju nogometnu afirmaciju. 

Radeljić iz juniorskih dana u HŠK Zrinjski

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo mi je jako drago što smo izvukli Zrinjski. Također veselim se što ću istrčati pod Bijelim Brijegom, tako da sam bio zadovoljan nakon ždrijeba. S druge strane i ja, ali i svi u klubu znamo da nas čeka jako težak posao. Krenule su pripreme za utakmicu", kaže Radeljić za Hercegovina.info.

Na klupu Sheriffa stigao je i hrvatski stručnjak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"Novi trener Stjepan Tomas nam je stigao prije dva dana i krenuli smo s radom. Trener Vernidub je napravio veliki posao, no on je otišao u Ukrajinu. Sve se dogodilo u jednom danu. No, nemamo mi igrači tu puno što reći. Naš je posao da treniramo i igramo. Trener Tomas je veliki znalac i vidi se da zna posao. Lijepo je dočekan ovdje i svi se skupa nadamo da će on nastaviti ondje gdje je Vernidub stao", kaže nam Radeljić.

Momčad je doživjela dosta promjena u odnosu na prošlu sezonu.

"Većina ekipe koja je započela ljetne pripreme je otišla. Klub se uistinu trudi i pokušava dovesti adekvatne zamjene. Napustio nas je i Thill.

No, ima tu jako dobrih igrača, ekipa se sastavlja i mislim da će sve biti na kraju dobro. Činjenica je da je ekipa nova, trener također, a vremena za uigravanje je malo", ističe.

Mostarci su tu u prednosti.

"Zrinjski je ostao na okupu, dobra su ekipa i prava klapa. Osobno sam pratio prošlu sezonu i sve znam o Zrinjskom, a kako i igra. Moji suigrači malo manje, ali trener Tomas također odlično poznaje Zrinjski. Krećemo s videoanalizama i od idućeg tjedna idemo s maksimalnim pripremama za tu utakmicu u Mostaru".

U razgovoru za Hercegovina.info prije nekoliko dana, Mateo Sušić bivši nogometaš Sheriffa, ali i Zrinjskog nam je rekao kako je Sherif favorit, ali da je prvi susret u Mostaru od velike važnosti.

"Slažem se. Dosta će odlučivati ta utakmica u Mostaru. Možda mi i jesmo mali favoriti s obzirom na to što smo napravili prošle sezone, ali svjesni smo svi u klubu da nije niti malo lagan posao pred nama. Zrinjski je furiozno prošao kroz prošlu sezonu i bili su duplo bolji od svih ekipa u BiH. Razlog tomu je najviše taj što su igrali momčadski i na čelu s dobrim trenerom i kvalitetnim igračima, dobro posloženim su ostvarili uspjeh.

Očekuje i sjajan ambijent pod Bijelim Brijegom.

"Sigurno je da će stadion biti pun, da će atmosfera biti odlična. Znam kakvi su 'Ultrasi' i sigurno Zrinjskom biti dvanaesti igrač i velika podrška u toj utakmici".

Radeljić ne isključuje ni svoj odlazak iz Sheriffa.

"Svaki prijelazni rok postoje šanse za odlaskom tako da to ne isključujem i sada. Imam ugovor na još godinu i pol dana sa Sheriffom i njihov sam igrač. No, ako bi se pojavila neka dobra opcija za klub i za mene da bi se mogli brzo dogovoriti", zaključio je Stjepan Radeljić u razgovoru iz Moldavije za Hercegovina.info.

Prva utakmica između Zrinjskog i Sheriffa igra se 6. srpnja u Mostaru na stadionu 'HŠK Zrinjski' s početkom u 20 sati.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.