PROMJENE I U STOŽERU Stjepan Likić napustio Zrinjski, novi kondicijski trener bit će Boris Kajan

Stjepan Likić
BHRT

Osim promjena i preslagivanja u igračkom kadru, HŠK Zrinjski mijenjat će i u stručnom stožeru. Kako doznaje hercegovina.info od izvora bliskog klubu dosadašnji kondicijski trener Plemića Stjepan Likić prije petnaestak dana vratio se u svoj Zagreb i s njim nije produžen ugovor. Informaciju nam je potvrdio i sam Stjepan Likić.

"Istina je. Prije petnaestak dana sam otišao u Zagreb. Izrazio sam želju da odem i da se okušam u novom izazovu. Dvije predivne godine sam proveo u Mostaru i samo riječi hvale imam za klub, grad, igrače i navijače. Ostajemo u super odnosima i dalje ćemo surađivati. Zrinjskom ću biti na raspolaganju. Ponavljam isključivo je moja želja za odlaskom ka novim izazovima u Zagrebu presudila", rekao je za hercegovina.info u telefonskom razgovoru iz Zagreba Stjepan Likić.

Kako doznaje hercegovina.info na njegovo mjesto dolazi Boris Kajan koji će biti predstavljen pod Bijelim brijegom narednih dana. Boris Kajan u svojoj dosadašnjoj karijeri bio je u stožeru HMRK Zrinjski, HFC Zrinjski te FC Mostar Stari Grad Staklorad.

Kajan je i vlasnik i trener  sportsko-rehabilitacijskog centra "Korak", gdje radi s vrhunskim sportašima poput Igora Karačića, Mate Jajala, Kristijana Disingera i brojnih drugih.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.