POTEŠKOĆE ZA DALIĆA Josip Juranović otpada za susret protiv Maroka

Josip Juranović

Josip Juranović (27) neće igrati u sutrašnjoj utakmici za treće mjesto protiv Maroka. Desni bek Hrvatske je ozlijedio list i morat će pauzirati desetak dana kako bi se potpuno oporavio. Ozljedu je zaradio u polufinalnoj utakmici protiv Argentine, u kojoj je Hrvatska izgubila 3:0. Tada je igru napustio u 70. minuti.

Kvalitetne igre u Kataru

Juranović je bio sjajan u četvrtfinalnoj utakmici protiv Braila i najbolji igrač na terenu, posebno u prvom poluvremenu. Bio je pravovremen u defenzivnim reakcijama i veoma opasan u završnoj trećini terena, a dobro je nastavio i u drugom poluvremenu te produžecima. Zbog dobrih igara u Kataru postao je hit među ostalim europskim klubovima, a spominjalo se da ga prati i Barcelona, piše Index.

Zamijenit će ga Stanišić

Protiv Maroka trebao bi ga zamijeniti Bayernov Josip Stanišić, kojem će to biti prve minute na Mundijalu. Hajduk ga je prodao Legiji iz Varšave za samo 400.000 eura, a Poljaci su ga u ljeto prošle godine prodali Celticu za tri milijuna eura. Škotski velikan za njega će navodno tražiti oko deset milijuna eura.