PONOVNO MEĐU "PLEMIĆIMA" Barišić se priključio Zrinjskom u Međugorju

Stadion HŠK Zrinjski
Hercegovina.info

U novu sezonu Premijer lige Bosne i Hercegovine, HŠK Zrinjski će ući jači za još jednog igrača. Među 'Plemiće' se ponovno vratio Hrvoje Barišić. On se večeras pridružio momčadi Sergeja Jakirovića na treningu u Međugorju, gdje su Mostarci jučer započeli dvotjedne pripreme.

Ovo će biti treći put da ovaj igrač rođen u Splitu oblači dres s lentom. Prvi put je to bilo još 2013. godine kada je Barišić u Zrinjski stigao iz Dugopolja. Nakon epizoda u Vitezu i Slaven Belupu, u Zrinjski se vratio 2017. godine te se zadržao do srpnja 2019. godine kada je prešao u Sepsi. U Rumunjskoj se zadržao godinu dana te preselio u Tuzla City otkuda i stiže u Zrinjski.

Veliko je ovo pojačanje za Zrinjski i Jakirovića koji Barišića može koristiti na stoperskoj poziciji, ali i u veznom redu. Obje varijante mogu se isprobati već u srijedu od 19 sati kada Zrinjski u Međugorju dočekuje Posušje u prijateljskom susretu.

U Zrinjski su u ovom prijelaznom roku tako za sada stigla šestorica novih igrača; vratar Luka Kukić, Matija Malekinušić, Gojko Gadže, Igor Savić, Anes Vazda te Hrvoje Barišić. Pod Bijelim Brijegom očekuju još jedno napadačko pojačanje.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.