PONAJBOLJI STOPER LIGE "Nemam ništa protiv ostanka u GOŠK-u, ali ima i nekih ponuda"

Srđan Vulić
Facebook

Iako je GOŠK iz Gabele odigrao dobru sezonu, ipak se Gabeljani nisu uspjeli plasirati u Premijer ligu BiH. Jedan od stožernih igrača GOŠK-a i ponajbolji stoper Prve lige Federacije smatra kako je GOŠK zaslužio viši rang.

"Kada pričamo o protekloj sezoni, rezultatski nismo ostvarili naš cilj - ulazak u elitni rang natjecanja odnosno Premijer ligu BiH. Imali smo dva domaća kiksa protiv ekipa iz donjeg doma tablice i to nas je koštalo. Kvalitetom kadra definitivno smo zaslužili taj elitni rang", kaže Vulić za Hercegovina.info.

Osobno je zadovoljan.

"Sada na kraju kada sagledam sve i analiziram svoju igru mogu biti zadovoljan, ali naravno uvijek mora i može bolje".

Još uvijek ne zna ostaje li u Gabeli.

"Što se tiče moje karijere i budućnosti nikada ne gledam predaleko. Primarni je cilj donijeti odluku za narednu sezonu. Klub iz višeg ranga je uvijek neka želja. Već imam određenih ponuda ali još ništa finalno. Uskoro planiram donijeti odluku koja je najbolja za mene, ali ne bih imao ništa protiv ostanka u GOŠK-u", kaže.

"Kada pričamo o GOŠK-u iskreno imam samo riječi hvale. Uprava radi naporno kako bi klub dovela među elitu. Klub je organiziran i sigurno zaslužuje taj viši rang i nadam se već iduće sezone da će se vratiti tamo gdje pripada, a to je Premijer Liga BiH".

Profesionalnu karijeru Vulić je započeo u HŠK Zrinjski gdje je izlaska iz škole nogometa prvu godinu proveo na posudbi u HNK Čapljina igrao je zatim u Zvijezdi Gradačac, Metalleghe, TOŠK te sada u GOŠK-u iz Gabele.