Pitali smo Denisa Ćorića ostaje li na klupi GOŠK-a, evo što nam je rekao

Denis Ćorić
Hercegovina.info

GOŠK iz Gabele u netom završenoj sezoni nije se uspio vratiti ponovno u Premijer lgu BiH. Igman iz Konjica nije posustao do posljednjeg kola te će od sljedeće sezone taj klub igrati u društvu najboljih. Sačuvali su 'Romantičari s Neretve' na kraju dva boda prednosti pred Gabeljanima, iako je Denis Ćorić koji je stigao na klupu GOŠK-a šest kola prije kraja prvenstva probudio momčad i ostvario pet pobjeda i jedan remi. 

Unatoč tome što će GOŠK ponovno igrati Prvu ligu Federacije BiH Ćorić ostaje na klupi.

"Prije samog mog dolaska ja sam s ljudima koji vode klub dogovorio, da bez obzira na to što se dogodi u posljednjih šest kola koliko je bilo preostalo, mi nastavljamo dalje i da pokušamo u sljedećoj sezoni napraviti još bolju ekipu. Suradnja je dogovorena na dvije godine. Bilo bi malo neozbiljno da smo došli za samo šest kola. Nažalost nismo uspjeli. Bilo je malo nesretnih okolnosti. No, to je iza nas. Trebamo gledati naprijed, pokušati napraviti ekipu koja će odgovoriti zahtjevima", kaže Ćorić za Hercegovina.info.

On ističe kako će se momčad pojačati i ponovno napasti Premijer ligu BiH.

"Moram reći kako je tih mjesec i pol dana u kojima smo u šest kola ostvarili pet pobjeda i jedan remi, bila ljepota raditi s ovim momcima. Moram im se zahvaliti. Sve su to karakterni igrači. Naravno, svaki trener ima svoju viziju i ideju. Želim malo osvježiti momčad i dovesti igrače na određene pozicije, Imamo sada vremena pred sobom da se posložimo. Moramo izvući pouke iz svega i okrenuti se sljedećoj sezoni te napasti Premijer ligu. Treba sve podići na jednu veću razinu jer GOŠK to zaslužuje", rekao je Ćorić.

Podsjetimo, sutra s početkom u 20 sati se održava Skupština kluba, a predsjednik GOŠK-a Lujo Ilić u razgovoru za Hercegovina.info najavio je i svoj mogući odlazak.