POGLED IZ LOŽE Zanimljiv dvojac došao je "snimiti" Zrinjski

Zrinjski Široki Brijeg svečana loža
Hercegovina.info

Utakmice između Zrinjskog i Širokog Brijega oduvijek su privlačile veliko zanimanje publike bilo da se hercegovački derbi igra na Pecari ili pod Bijelim Brijegom. Tako je bilo i večeras. 

Uz navijače na donjoj zapadnoj tribini stadiona pod Bijelim Brijegom, za odličan ambijent pobrinuli su i oni najvatreniji navijači oba kluba, 'Ultrasi' i 'Škripari'.

Oni su svojim navijanjem i navijačkim koloritom donijeli lijep ambijent kako i priliči ovoj utakmici.

No, zanimljivo društvo skupilo se i u svečanoj loži. Među brojnim poznatim osobama koji inače prate utakmice Zrinjskog iz lože večeras su stigli i predstavnici Veleža, predsjednik Senad Husnić i trener 'Rođenih' Amar Osim.

Zrinjski Široki Brijeg svečana loža

Upravo će idući svoj zaostali susret 6. kola Premijer lige BiH 12. listopada igrati Zrinjski i Velež, pa je Amar Osim došao "snimiti" ono najbolje od Zrinjskog, ali sigurno je kako je jedan od najiskusnijih trenera bh. nogometa našao i neku lošu stranu kod 'Plemića' koju će pokušati iskoristiti u toj utakmici.

S druge strane predsjednik Veleža je na utakmicu stigao i kako bi s upravom Zrinjskog dogovorio zamjenu domaćinstva. Naime, budući da travnjak na stadionu Veleža još uvijek nije spreman za utakmice, gradski derbi će se najvjerojatnije igrati pod Bijelim Brijegom.

"Najvjerojatnije je da ćemo zamijeniti domaćinstvo te da će se ta utakmica 12. listopada odigrati pod Bijelim Brijegom, a ona koja dolazi 15 dana kasnije na našem stadionu. To je bio prijedlog i našeg stručnog stožera kojeg sam ja prihvatio. Na utakmici između Zrinjskog i Slobode smo razgovarali s upravom Zrinjskog i oni nemaju ništa protiv toga, a razgovarat ćemo i sutra prilikom utakmice između Zrinjskog i Širokog Brijega. Gradski derbi se ne može igrati u Gabeli", rekao je još jučer Husnić za Hercegovina.info.