VIDEO  PLEMIĆIMA BOD Zrinjski remizirao kod Mladosti

U 24. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine, nogometaši HŠK Zrinjski remizirali su na gostovanju kod Mladosti iz Doboja kod Kaknja odigravši susret rezultatom 1:1.

Prvu pravu prigodu imali su Plemići. Nakon ubačaja Bašića iz kornera, odlično je pucao Nemanja Bilbija, ali Velić je to odlično zaustavio. 

Prvi do gola dolaze domaći. U 40. minuti Alić je dobro ubacio, a Hadžić glavom pogađa mrežu Varvodića.

No, radost domaćih je kratko trajala. Samo minutu kasnije za poravnanje pogađa Damir Zlomislić. Najprije je veznjak plemića pogodio prečku, da bi u istom napadu s dvadesetak metara neobranjivo pogodio mrežu Mladosti.

U nastavku ponovno prvi prijeti Zrinjski i ponovno Nemanja Bilbija, no njegov udarac u 58. minuti odlazi preko vrata domaćih.

U. 89. minuti velika prigoda za Zrinjski. Sve je sam napravio Todorović i iz blizine pucao pokraj gola. Sve što je Todorović trebao napraviti u ovoj situaciji je dodati loptu za Bilbiju koji je bio u znatno boljoj situaciji.

U 90. minuti Zrinjski je tražio jedanaesterac. Bilbija je pucao glavom, a lopta je u ruku pogodila Mahmića, no sudac je pokazao da se igra dalje. 

Duboko u sudačkoj nadoknadi još jedna velika prigoda za Zrinjski. Mogao je Mašić biti junak Zrinjskog, ali je njegov udarac bio presnažan te je otišao iznad vrata domaćih te susret završava bez pobjednika.

U sljedećem kolu Zrinjski će na svom terenu dočekati Radnik dok će Mladost u goste Željezničaru na Grbavicu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.