FOTO  Plemići slavili i u petom pripremnom susretu, s tri pogotka svladali su Vršac

Zrinjski Vršac
HŠK Zrinjski

Nogometaši HŠK Zrinjski u svom petom prijateljskom susretu na pripremama u Međugroju upisali su pobjedu. Igrači Krunoslava Rendulića danas su bili bolji od OFK Vršac rezultatom 3:0.

Strateg Plemića od prve minute na teren je poslao momčad u sastavu; Soldo - Ćorluka, Jakovljević, Senić, Memija - Ilinković, Sučić - Ćuže, Vukotić, Sabljić - Bilbija.

Poveli su Plemići u 40. minuti susreta nakon sjajne kombinacije. Jakovljević je poslao odličnu loptu za Ćorluku koji je prošao po desnoj strani i poslao prizemnu loptu u peterac Vršca. Tamo ju je Sapljić propustio kroz noge, a Nemanja Bilbija zakucao u mrežu.

Do drugog pogotka Zrinjski je došao u 76. minuti. Juranovićje dobro prošao po lijevoj strani i ubacio u kazneni prostor Vršca za Tomislava Kiša, koji loptu prosljeđuje za Karla Kamenara, a on je šalje u mrežu.

Na treži pogotak nije se čekalo dugo. Igrala se 78. minuta kada je Malekinušić uposlio Kristijana Stanića, a on se sjurio prema vratima Vršca te poslao povratnu za Kiša koji je promašio loptu. No, ona dolazi do Juranovića koji pogađa za konačnih 3:0.

Podsjetimo, Zrinjski je u Međugorju do sada pobjedio Kruševo (10:1), Croatiju Zmijavci (2:1), Zlate Moravce (4:1), te Tomislav (5:1) te danas OFK Vršac (3:0).

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.