LUJO ILIĆ NAJAVIO ODLAZAK "Ne znam imam li više snage raditi ovako, boriti se sam"

Lujo Ilić
scsport.ba

GOŠK iz Gabele nije se uspio plasirati u Premijer ligu Bosne i Hercegovine. Iako se momčad s dolaskom Denisa Ćorića u posljednjih šest kola probudila te od mogućih 18 bodova osvojila njih 16, Igman iz Konjica uspio je zadržati prednost od dva boda nad Gabeljanima i ući u društvo najboljih.

Sigurno je kako je neostvareni cilj veliki udarac za momčad iz Gabele. Predsjedniku kluba Luji Iliću istekao je mandat te je čak izvjestan i njegov odlazak iz kluba što nam je danas i sam potvrdio.

"Mandat mi je istekao i ne znam imam li više snage raditi ovako, boriti se sam. Mislim da za to više nema nikakvih šansi, odnosno one su minimalne", kaže nam Ilić.

Početak idućeg tjedna donosi rasplet.

"Skupština kluba je u ponedjeljak pa ćemo vidjeti što i kako dalje. Teško je da mogu ostati na ovakav način. Trebaju nam nam neke nove snage. Izgubi se jednom, pa drugi put, teško je sve to i financijski izdržati. Kakve su danas prilike, 90 posto da na ovaj način neću ostati. U ponedjeljak nakon skupštine kluba ćemo više znati", rekao je Ilić za Hercegovina.info.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.