PETEV POZIVA Trojica iz Zrinjskog, dvojica iz Veleža i čak četvorica iz Sarajeva

Zrinjski Velež
Hercegovina.info

Obzirom da susret neće biti odigran u FIFA-inom terminu za reprezenativne susrete selektor Ivaylo Petev će izmješati karte te neće moći računati na svoje najveće zvijezde.

Tako će bugarski trener biti primoran osloniti se na "domaće" snage, a na popisu koji će biti objavljen u narednim danima će se naći nekolicina nogometaša iz Premijer lige.

Kako SportSport.ba saznaje pojedini kandidati u iščekivanju poziva već su podnijeli zahtjeve za vize kako bi nesmetano mogli ući u SAD.

Na popisu će se naći nekoliko igrača iz FK Sarajevo. Radi se o Selmiru Pidri, Andreju Đokanoviću, Numanu Kurdiću i Belminu Dizdareviću.

Petev će poslati pozive i u Mostar. Kako stvari stoje iz Zrinjskog će na popisu biti Hrvoje Barišić, Igor Savić i Josip Ćorluka, dok iz Veleža pozive očekuju Haris Ovčina i Mehmed Ćosić.

Izbornik reprezentacije BiH će vrlo vjerojatno poslati pozive i na adrese drugih klubova, prije svih Tuzla Cityja, ali i Željezničara. Ajdin Nukić je ustaljen u A reprezentaciji, dok bi s Grbavice "preko bare" mogao putovati Vedran Vrhovac.

Utakmica SAD - Bosna i Hercegovina igrat će se na stadionu Dignity Health Sports Park kapaciteta 30.000 sjedećih mjesta. Početak susreta je zakazan za 2 sata po centralnoeuropskom vremenu.