PETER CROUCH I JOE COLE O ZRINJSKOM Da su izdržali do kraja, remi ne bi bio nepravedan

Peter Crouch i Joe Cole Zrinjski
TNT Sports

Legende engleskog i svjetskog nogometa, Peter Crouch i Joe Cole analizirali su utakmicu Aston Ville i Zrinjskog odigrane sinoć u Birminghamu.

Zrinjski je nesretno izgubio od Aston Ville pogotkom primljenim u 94. minuti utakmice.

John McGinn je zabio glavom, a čak ni svemogući Marko Marić koji je na golu Plemića odigrao sjajnu utakmicu nije mogao ništa napraviti u toj situaciji.

Utakmicu su nakon sudačkog zvižduka u studiju TNT sports komentirali proslavljeni bivši nogometaši, a danas stručni komentatori, Joe Cole i Peter Crouch.

Hvalili su McGinna koji je došao iz Škotske za samo 2 milijuna funti i brzo se prilagodio na Premier ligu i na igranje u Europi.

Cole je uputio kritiku igračima Aston Ville na pristupu u prvom poluvremenu koji je po njemu bio uspavan,  te je kazao kako je Aston Villa morala ranije riješiti utakmicu.

Joe Cole je dodao kako je Aston Villa je u drugom poluvremenu imala 19 pokušaja a Zrinjski nijedan, pa igrači puno zasluga moraju dati treneru Unaiju Emeriju.

Posebno su pohvalili i obranu Zrinjskog koji se dobro držao, te navode da ni remi ne bi bio nezaslužen, da su Plemići izdržali do kraja.

Komentirali su i jedanaesterac koji je najprije sviran nakon što je lopta udarila Jakovljevića u lice, pa u ruku, te se svi slažu kako penala nije bilo i kako je odluka VAR- a bila ispravna.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.