Otac Amera Gojaka oglasio se o njegovom "prelasku" u Zrinjski

Otac Amera Gojaka oglasio se o njegovom "prelasku" u Zrinjski
Twitter

Nije poznato u kojem će klubu Amer Gojak (25) nastaviti karijeru. Dinamov veznjak nije u planovima trenera Ante Čačića, a ugovor s hrvatskim prvakom ima do sljedećeg ljeta. Dinamo se nada prodati veznjaka BiH i pustio bi ga za milijun i pol eura.

Engleski mediji su danas plasirali vijest da je Gojak trebao doći u Norwich City, ali mu je transfer propao zbog radne dozvole. Uz to, pojavila se informacija kako Gojak dolazi u Zrinjski iz Mostara. O tome se za Avaz oglasio Amerov otac Ahmed, ujedno i njegov menadžer.

Gojakov otac: Prikriva se ono što mu rade u Dinamu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Amer na stolu ima tri ponude iz europskih klubova. Ako Bog da, idućeg tjedna sve će biti završeno." Ahmed Gojak je dodao kako su "zlonamjernici iz Hrvatske" namjerno plasirali vijest da Amer ide u Zrinjski kako bi se prikrilo ono što mu rade u Dinamu te da mu to namjerno rade.

Za Dinamo je odigrao 200 utakmica

Gojak je u Dinamo stigao u veljači 2015. godine kao slobodan igrač iz Olimpika. Kod Nenada Bjelice bio je na pragu velikog transfera, ali je na kraju u listopadu 2020. godine završio na posudbi u Torinu. Talijani su imali obvezu otkupa njegovog ugovora za 5.5 milijuna eura ako odigra 20 utakmica, ali to se nije dogodilo pa se Gojak vratio u Dinamo, u kojem je nedavno upisao 200. nastup.