OGLASIO SE IBRIČIĆ " Ono što želim svojoj djeci, želim i drugoj"

Senijad Ibričić
Armin Durgut/PIXSELL

Nakon što je Nogometni sazvez Bosne i Hercegovine u svom službenom glasniku danas objavio detalje prekinute utakmice Kupa između Borca i Sarajeva, u kojoj su naveli gnjusne prijetnje sportskog direktora kluba s Koševa Senijada Ibričića upućene sucu Mateu Musi, na svom profilu se oglasio sam Ibričić koji sve demantira.

"Ne želim komentirati izjave čovjeka koji je sudio utakmicu na Koševu. Pogotovo jer sam pravu istinu napisao u izjavi za Disciplinsku komisiju NS BiH. Uvjeren sam da će i ta izjava dospjeti u javnost kako bi se utvrdila prava istina. A tek onda molim javnost da sama donese svoj sud", napisao je Ibričić te dodao:

"Obiteljski sam čovjek i s nekim stvarima se nikad ne bih igrao. Ono što želim svojoj djeci, želim i drugoj i apsolutno je bespredmetno i nepotrebno komentirati ovakve navode. Očekujem da će NS BiH, po okončanju postupka, javnosti dostaviti i moju izjavu na sva događanja. Do tada, neću se više oglašavati na ovu temu, pogotovo jer je fokus isključivo na igrama FK Sarajevo i ono što se događa na terenu. To je u ovom trenutku najbitnije", poručio je.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.