OGLASIO SE I ZRINJSKI "Ovo je zlonamjerno, manipulativno i vrlo opasno"

HŠK Zrinjski zastavica
HŠK Zrinjski
Puno je negativnih emocija oko Premijer lige posljednjih dana. Nakon što se priopćenjem danas oglasio FK Velež, pa zatim dopredsjednik NS BiH Ivan Beus, učinili su to večeras i iz HŠK Zrinjski. Iz mostarskog kluba kažu kako su nepravedno uključeni u cijela događanja koja prate domaći nogomet posljednjih dana.
 
"Iako smo već odavno naviknuti na neobjektivnost pojedinih medija u BiH kada je HŠK Zrinjski u pitanju, isti nas ipak iznova uspijevaju šokirati manjkom profesionalizma i odgovornosti, a što uvijek za epilog ima širenja govora mržnje u komentarima na objavljene tekstove, kao i na društvenim mrežama. Uključivati HŠK Zrinjski u priču oko prekida utakmice FK Velež – FK Borac, odnosno u odluke Disciplinske komisije Nogometnog saveza BiH, ne samo da je neistinito i neutemeljeno, što je valjda svima jasno, nego je usto zlonamjerno, manipulativno i vrlo opasno", ističu.
 
"Namjernim plasiranjem u javnost lažnih i izmišljenih informacija ne samo da se dovodi u zabludu čitateljstvo, nego se nanosi i izravna šteta ugledu HŠK Zrinjski, zbog čega ćemo opet biti primorani poduzeti određene korake kako bi zaštitili naš klub", priopćeno je iz Zrinjskog.