VIDEO  Odlični Široki srušio Željezničar na Grbavici

Željezničar Široki
NK Široki Brijeg

U 18. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine nogometaši Širokog Brijega danas su na Grbavici svladali Željezničar rezultatom 2:3.

Željezničar je susret počeo u sastavu; Erić, Stevanović, Hajdarević, Miletić, Zec, Štilić, Alispahić, Milićević, Veselinović, Ikić, Bekrić.

Toni Karačić na teren je poslao sljedeću jedanaestoricu;  Miškić, Ćorić, Jurilj, Angelov, Jović, Marić, Stanić, Radeljić, Vukoja, Begić, Jurić.

Nakon početnih ispitivanja snaga Široki je poveo u 15. minuti. Odlično je loptu centrirao Mato Stanić, a Mateo Marić glavom matira Erića za slavlje gostiju.

Na novu priliku čekalo se više od pola sata. U 36. minuti Angelov je odlično uposlio Marića ali njegov udarac odlazi pokraj gola. Samo tri minute kasnije stopostotnu priliku imao je Željezničar. Sam je pred Miškića izašao Zec, ali mladi vratar Širokog to brani. 

U posljednjim sekundama prvog poluvremena odličnu priliku imao je Toni Jović, ali napadač Širokog pogađa vanjski dio mreže. 

Sadržaj se učitava...

U nastavku prvi prijete domaći. Dobra je to bila prilika Lendrića, ali on to ne uspijeva to pretvoriti  u pogodak, dobro brani Miškić.

U 68. minuti Bekrić je imao odličnu priliku za poravnanje. Bekrić je pokušao lobom prevariti Miškića, ali se vratar Širokog nije dao nadmudriti.

U 84. minuti novi šok za domaće. Stipe Jurić koji je ušao s klube dobio je duel u skoku s Miletićem i lobom matirao Erića

Tri minute kasnije 0:3 za Široki. Fantastično je sve napravio Marko Pervan koji postigao zaista prekrasan pogodak.

U 90. minuti do pogotka dolazi i Željezničar. Bekrić je dodao do Lendrića koji lagano pogađa mrežu Miškića. Do kraja utakmice još jedan pogodak za domaće. Ovog puta precizan je bio Bojo. No, vremena za Željezničar više nije bilo te Široki zasluženo nosi tri boda.

Standings provided by SofaScore LiveScore
 

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.