OD PRVOG DANA PRIPREMA Zrinjskom se priključuje iskusni veznjak iz HNL-a

Antonio Ivančić
Milivoj Mijošek/Glas Istre

Nogometaši HŠK Zrinjski danas kreću s pripremama za nastavak sezone Premijer lige BiH, ali i nastavak obrane naslova prvaka.

U proljeće Plemići ulaze s novim trenerom Krunoslavom Rendulićem koji je na klupi nasljedio Sergeja Jakirovića nakon njegovog prelaska na Rujevicu. Za razliku od jeseni, Zrinjski će u nastavak sezone bez Nike Jankovića koji je otišao u Rijeku, te Irfana Hadžića koji se sporazumno razišao s Mostarcima i potpisao za Tuzla City. Ono što također doznajemo ugovor s Plemićima raskida i mladi Andrija Drljo.

S druge strane u Zrinjski je na posudbu stigao nogometaš Dinama Milan Vukotić, 20-godišnji veznjak i mladi reprezentativac Crne Gore.

Kako doznajemo, od danas je s Plemićima i još jedan novi nogometaš koji stiže iz HNL-a točnije iz Istre Antonio Ivančić.

Sadržaj se učitava...

On je danas viđen u krugu stadiona pod Bijelim Brijegom te bi prema našim informacijama danas trebao staviti potpis na ugovor s Plemićima.

Radi se o 27-veznjaku koji je karijeru počeo u zagrebačkom HAŠK-u, igrao za Hrvatski Dragovoljac i Rudeš, a od 2018. godine član je Istre. U Zrinjski stiže kao slobodan igrač, a njegova vrjednost na Transfermarktu je 300.000 eura.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.