OBAVIJEST ZA NAVIJAČE Zrinjski objavio cijene ulaznica za grupnu fazu u Mostaru

Zrinjski i Lask utakmica
Hercegovina.info

HŠK Zrinjski Mostar objavio je važne obavijesti o ulaznicama na svojim službenim stranicama.

''Obavještavamo sve navijače HŠK Zrinjski kako će u srijedu biti posljednji dan prodaje sezonskih ulaznica. Iste ćete moći osigurati na prvom katu Mepas Malla od 12 do 20 sati. Napominjemo kako sezonske ulaznice vrijede za sve domaće utakmice HŠK Zrinjski u prvenstvu i Kupu te omogućuju pravo prvokupa za utakmice u Europi'', kazali su iz HŠK Zrinjski.

''Za utakmice grupne faze UEFA Konferencijske lige u prodaji će biti paketi ulaznica koji će vrijediti za sve tri utakmice (AZ Alkmaar, Legia Warszawa, Aston Villa FC) na Stadionu HŠK Zrinjski. Iste će se moći osigurati po cijeni od 100 BAM za tribinu Zapad dolje (sektori A, B, D, E) te po cijeni od 80 BAM za tribinu Zapad gore (sektor F).  Za vlasnike sezonskih ulaznica prodaja paketa ulaznica počinje u četvrtak u 12 sati na prvom katu Mepas Malla uz predočenje sezonske ulaznice, dok će se slobodna prodaja paketa ulaznica početi u petak u 12 sati na prvom katu Mepas Malla'', objavio je klub.

''Ukoliko budu dostupne, pojedinačne ulaznice za susret HŠK Zrinjski - AZ Alkmaar vlasnici sezonskih ulaznica moći će kupiti u subotu od 12 do 18 sati u Mepas Mallu po cijeni od 40 BAM (zapad dolje) i 30 BAM (zapad gore), dok će iste u slobodnoj prodaji biti u ponedjeljak od 12 do 20 sati'', priopćeno je.

Također napominju kako vlasnici sezonskih ulaznica imaju pravo na maksimalno jedan paket ulaznica dok je u slobodnoj prodaji moguće osigurati maksimalno tri paketa ulaznica po osobi. 

''Pojedinačne ulaznice za sve susrete grupne faze u prodaji će biti isključivo ukoliko se ne rasprodaju svi paketi ulaznica i to na način da će vlasnici sezonskih ulaznica imati pravo prvokupa na iste uoči svake utakmice. Kao i do sada, vlasnici sezonskih ulaznica moći će osigurati maksimalno jednu pojedinačnu ulaznicu, dok će u slobodnoj prodaji moguće biti kupiti do tri ulaznice po osobi. 

HŠK Zrinjski želi naglasiti kako paketi ulaznica za sektor C neće biti u prodaji iz razloga jer smo prema UEFA pravilniku dužni osigurati 400 ulaznica prve i druge kategorije za UEFA-u i njihove partnere, kao i za sponzore i partnere protivničkih klubova'', priopćeno je iz HŠK Zrinjski.