NK LJUBUŠKI Ante Strinić napustio klupu, novi trener stiže iz Kuvajta

Ante Strinić
Instagram/NK Ljubuški

Ante Strinić više nije trener NK Ljubuški. Kako je potvrđeno iz kluba s Babovca, Strinić odlazi u GOŠK iz Gabele gdje će biti pomoćni trener i prvi asistent Vuleta Trivunovića.

Sadržaj se učitava...

"Ante Strinić, Mr. 100%, više nije trener naše seniorske ekipe. Ante karijeru nastavlja kao pomoćni trener federalnog prvoligaša NK GOŠK iz Gabele, a mi mu se ovom prilikom zahvaljujemo na angažmanu i predanom radu kako u školi nogometa, tako i u seniorskoj ekipi. Ovaj prijelazni rok očekujemo dosta promjena u svim strukturama kluba počevši od trenerskog i igračkog kadra u školi nogometa, igračkog kadra seniorske ekipe, kao i na upraviteljskim pozicijama. Novog trenera seniorske ekipe ćemo predstaviti ubrzo na društvenim mrežama, a novu politiku rada u školi nogometa i seniorskoj ekipi planiramo prezentirati na velikom sastanku na koji će biti pozvane sve zainteresirane strane, uprava, struka, roditelji djece iz škole nogometa, igrači škole nogometa i seniorske ekipe", priopćili su s Babovca.

Kako neslužbeno doznaje hercegovina.info novi-stari trener Ljubušaka bit će Damir Vučić koji bi se trebao vratiti iz Kuvajta.

Ante Strinić

Vučić je u studenom prošle godine dobio je iz Kuvajta ponudu koja se ne odbija te otišao u Al Arabi SC Kuwait, gdje je obnašao dužnost direktora akademije i trenera U-20 momčadi, i napustio je Babovac. No, dolaskom pandemije koronavirusa i zamrznutog ugovora, prema kojemu ni jedna ni druga strana nemaju obavezu isti nastaviti, ipak neće produžiti suradnju te će prema svemu sudeći Vučić povesti Ljubušake u novu sezonu.

Ante Strinić

TSG Hoffenheim darivao NK Ljubuški

NK Ljubuški dobio je vrijednu donaciju sportske opreme iz njemačkog bundesligaša TSG Hoffenheim. Svemu je kumovao Damir Šunjić zaposlenik tamošnjeg kluba, koji je…

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.