NITKO MU NIJE VJEROVAO Igrači Gorice trenirali usred noći nakon bitne pobjede za ostanak

Gorica trening

Gorica je pobijedila Šibenik 4:0 u derbiju začelja u 29. kolu SuperSport HNL-a i tako se svom rivalu primaknula na samo bod zaostatka. Dva gola zabio je Toni Fruk, a po jedan Merveil Ndockyt i Slavko Bralić. Gorica je bila dominantna i tako najavila žestoku borbu za prvoligaški status, no trener Željko Sopić nije se pretjerano veselio nakon ključna tri boda.

Igrači nizali krugove

U kamere MaxSporta nakon utakmice je rekao kako će njegovi igrači odraditi trening po povratku iz Šibenika. To se i dogodilo. Gorica je oko pola dva ujutro na svojim društvenim mrežama objavila kako igrači Željka Sopića nižu krugove na terenu i odrađuju trening nakon izlaska iz autobusa.

Sopić: Moji igrači će se ponapijati u autobusu

"Ako vas je probudilo neko svjetlo u Velikoj Gorici, ne brinite, to su samo naši reflektori, treniramo", stoji u objavi kluba. Podsjetimo, Sopić je nakon meča rekao: "Moji igrači će se sad ponapijati u autobusu kao da ne znaju da ih čeka trening u 1 ujutro, kad dođemo u Goricu. A čeka. Da izbace alkohol iz sebe."

Nakon ove utakmice jasno je da Gorica ostaje u ligi, čak i ako na kraju sezone oba kluba budu imala jednak broj bodova. Naime, od četiri međusobna okršaja ove dvije momčadi u ovoj sezoni, dva su bila remija, jedna pobjeda 0:3 Šibenika u Gorici i ova pobjeda od 0:4 Gorice na Šubićevcu. Gorica ima gol prednosti iz međusobnih okršaja. Kompletan raspored možete vidjeti ovdje.