VIDEO  Nevjerojatnim preokretom u odličnoj utakmici GFC Sarajevo slavio protiv Brotnja

U derbiju 6. kola premijer futsal lige Bosne i Hercegovine sinoć su se u sarajevskoj Skenderiji sastali GFC Sarajevo i MNK Brotnjo. U utakmici s nevjerojatnim preokretom na kraju su slavili domaći rezultatom 5:4.

Prvo poluvrijeme uvjerljivo je pripalo gostima iz Čitluka, mada je pri rezultatu 0:0 veći broj prilika imala domaća momčad, no Andrijano Dujmović bio na visini zadatka. Poveo je Brotnjo u 10. minuti. Odlično je Marin Suton do svog imenjaka Sesara koji je "zavaljao" svog čuvara i vratar i pogodio za vodstvo.

U 13. minuti Brotnjo vodi 0:2. Pucao je Marin Sesar, a lopta je na putu do gola u prsa pogodila Sutona te završila mreži domaćih.

No, domaći se vraćaju u igru u 14. minuti. Lijepa je to bila akcija domaćih u kojoj se na drugoj vratnici sam našao Stefan Jokić i pogodio mrežu Dujmovića.

Smo dvije minute kasnije Brotnjo ponovno vodi dva razlike. Dujmović je bacio jednu loptu u kontru za Luku Pehara, a ovaj je šalje u mrežu pokraj istrčalog vratara domaćih.

U 18. minuti već je 1:4. Odlično je u sredinu ušao Marin Šunjić kojeg je uposlio Zvonimir Ćavar, a Šunjić neobranjivo šalje loptu u mrežu te Čitlučani odlaze na odmor s velikom prednošću.

U nastavku sasvim druga utakmica.

U drugoj minuti nastavka Sabahudin Petak je ukrao jednu loptu gostujućoj obrani, vratio povratnu za Edisa Mršu koji je šalje pod gredu za 2:4.

Samo dvije minute kasnije već je 3:4. Odlično je Đuderija odložio loptu na stranu za Senida Hadžića kojemu nije bilo teško to pretvoriti u pogodak. 

U 30. minuti GFC Sarajevo se potpuno vraća u igru. Ponovno je asistent Đuderija, odlično je pronašao Stefana Jokića koji je ponovno ostao nečuvan na drugoj vratnici i lagano je poslao loptu u mrežu gostiju iz Čitluka.

Četiri minute kasnije Sarajevo vodi. Edis Mršo poslao je loptu za Nedžada Hodžića koji je pobjegao obrani gostiju i matirao Dujmovića za veliko slavlje domaćih. 

Nakon toga Brotnjo prelazi na igru s vratarem u polju. Imali su Čitlučani dvije odlične prigode preko Luke Pehara, Čolak je pogodio i gredu, ali rezultat se do kraja utakmice nije mijenjao te su bodovi ostali u Sarajevu.

GFC Sarajevo

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.