FOTO  U odličnom mostarskom derbiju čak 16 pogodaka, Zrinjski skupo prodao kožu Starom Gradu

Futsal utakmica Staklorad i Zrinjski
Hercegovina.info

Odličan futsal derbi večeras su u Mostaru odigrali FC Mostar Stari Grad Staklorad i Zrinjski. Gledatelji pred malim ekranima mogli su vidjeti čak 16 pogodaka. 

Poveli su domaći preko Kahvedžića u 5. minuti. Samo tri minute kasnije vidjeli smo dva pogotka. Na jednoj strani bio je precizan Rakić, dok je mrežu Galića zatresao kapetan Zrinjskog Ivan Drežnjak. U 12. minuti novi gol za domaće. Ovog puta Čolaka je svladao Marijo Aladžić. No, samo dvije minute poslije Plemići se vraćaju u igru preko Dragana Edija Marića

Nakon toga slijedi razdoblje igre koje pripada domaćima. Na, 4:2 u 17. minuti povisuje Anel Radmilović, da bi samo minutu kasnije za 5:2 pogodio Gosto. U posljednjoj minuti prvog poluvremena za Zrinjski pogađa Zvonimir Grubišić te se na odmor odlazi rezultatom 5:3.

U nastavku ponovno bolje ulaze domaći i ponovno je prvi strijelac Nermin Kahvedžić koji u 23. pogađa za 6:3. No, mladi Ivan Sušac se u 25. i 26. minuti na kratko pobrinuo da vrati neizvjesnost utakmici i postigao dva pogotka za 6:5. Niti punu minutu nakon toga Josip Bošković ponovno odvaja Stari Grad na dva pogotka razlike. 

U 30. minuti utakmice svojim drugim golom na utakmici Anel Radmilović pogađa za 8:5, da bi pet minuta kasnije za 9:5 bio precizan Bilal Jelić. U 37. minuti dva pogotka za Zrinjski. Dva puta je strijelac Kapetan Ivan Drežnjak koji svojim pogocima postavlja konačni rezultat na 9:7.

Nakon šest odigranih kola Stari Grad je uvjerljivo prvi s 18 osvojenih bodova, dok su Plemići imaju 12 bodova manje.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.