NEMA NA STADION, NA TV AKO KUPITE Većina navijača Zrinjskog neće moći pratiti današnji derbi

HŠK Zrinjski stadion bijeli brijeg
hercegovina.info

Na stadionu HŠK Zrinjski pod Bijelim Brijegom danas se igra derbi 10. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine u kojem Plemići dočekuju momčad Sarajeva

S obzirom na dobro poznate okolnosti i ova utakmica igrat će se pred praznim tribinama te će navijači obje momčadi biti uskraćeni pratiti uživo pravu nogometnu poslasticu između dva kluba koji su ove sezone osvjetlali obraz bh. nogometa u Europi.

Međutim da stvar bude gora, brojni će biti uskraćeni i za TV prijenos. Do sada smo utakmice Mtel Premijer lige BiH mogli bez problema pratiti na Arena Sport programima. No, od 8. kola to više nije slučaj. Generalni sponzor lige, Mtel, koji je za tri godine platio 15 milijuna maraka, dio utakmica prodao je BH Telecomu te od 8. kola Moja TV radi dva prijenosa po kolu.

S obzirom na to da više od pola građana BiH nema mogućnost gledati Moja TV na svojim ekranima, oni će biti uskraćeni za ovu, ali sigurno i za još neke derbije svojim omiljenih klubova.

HŠK Zrinjski stadion bijeli brijeg

Jedina opcija za one koji nemaju Moja TV je kupovina prijenosa putem interneta na stranicama Moja TV Web. Cijena za današnji prijenos utakmice Zrinjskog i Sarajeva ja 1,99 KM.

Utakmica HŠK Zrinjski - FK Sarajevo igra se večeras od 18 sati.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.