NAKON RIGOROZNE KAZNE Velež izdao priopćenje i obratio se navijačima

Velež Zrinjski
Hercegovina.info

Nakon što mu je zbog korištenja pirotehnike i rasizma od strane navijača izrečena novčana kazna u iznosu od 25.000 KM, FK Velež danas se priopćenjem obratio svojim navijačima. Istaknuli su kako je klubu izrečena opomena da će u slučaju ponovljenih incidenata stadion Rođeni biti suspendiran.

"Navedena novčana kazna jedna je od najrigoroznijih koje je naš klub zaprimio i predstavlja uistinu veliki udarac za klub pri ostvarenju naših zajedničkih ciljeva, a što zasigurno jest kontinuiran razvoj i napredak svih segmenata djelovanja kluba, te svakako borba za mjesta koja bi nam naredne sezone omogućila sudjelovanje u europskim natjecanjima.

U trenutku kada naš momci na terenu bilježe odlične rezultate, kada smo započeli s jednim od najvećih i najvažnijih infrastrukturnih projekata, kada se sinergija između navijača i kluba jasno može osjetiti na svakom koraku, ovakvi trenuci predstavljaju jasan poziv na oprez za sve nas.

Kao što smo, u našem nedavnom priopćenju za javnost i napomenuli, FK Velež ponosan je na činjenicu da je stadion Rođeni posljednjih godina postao mjesto kojeg rado posjećuju čitave obitelji koje su upravo u našem domu u mogućnosti uživati u istinskom nogometnom ambijentu. Tome u prilog govori i činjenica da je stadion Rođeni, s prosjekom od 3671, treći po broju gledatelja u dosadašnjem dijelu prvenstva.

FK Velež Mostar koristi ovu priliku da apelira na sve naše navijače da u sportskom, navijačkom duhu, atmosferi koja je po mnogočemu jedinstvena u našoj zemlji budemo pozitivan vjetar u leđa našim Rođenima. Da se suzdržimo od korištenja pirotehničkih sredstava, kao i isticanja parola koje mogu dovesti do novih kazni i, ne želimo ni pomisliti, suspenzije našeg stadiona, a što osim u rezultatskom smislu može u značajnoj mjeri utjecati i na financijsku stabilnost našeg kluba.

Dragi naši Rođeni, mi znamo kakvu armiju navijača iza sebe imamo, vi znate koliko nam značite i samo zajedničkim snagama možemo doći do našeg zajedničkog cilja", stoji u priopćenju Veleža.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.