MOSTAR SG "Vratili smo titulu tamo gdje joj je i mjesto"

Finale 2021 Staklorad i Salines
Hercegovina.info

FC Mostar Stari Grad večeras slavi. Nakon jedne preskočene sezone, Mostarci su ponovno vratili titulu u Mostar. U uzbudljivom finalu u kojem smo vidjeli tri odlične utakmice, igrači Ivana Božovića pokazali su ipak malo više volje, želje i koncentracije.

Zadovoljan je nakon večerašnjeg susreta bio trener Mostaraca.

"Utakmica je bila puna naboja kako se i očekivalo. Bila je ovo rovovska borba. Bili smo sabraniji, imali smo veću želju i koncentraciju i više smo željeli titulu. Što se tiče sezone, prvo se želim zahvaliti upravi koja je u ova teška vremena osigurala odlične uvjete. Imamo sve što jedan vrhunski klub ima. Sve to smo maksimalno iskoristili", rekao je Božović.

Finale 2021 Staklorad i Salines

Tempo je bio 'ubitačan'.

"Danas smo pokazali da smo bolji od jedne izuzetno dobre ekipe sastavljene od ozbiljnih internacionalaca. Zahvalio bi se igračima koji su izdržali ovih devet mjeseci igrajući na dva fronta, ali i za reprezentacije. Bilo je puno pauza i putovanja. Momci su sve psihološki, fizički i taktički dobro izdržali. Izuzetno sam sretan. Mislim da ćemo tek za nekoliko dana biti svjesni što smo napravili", dodao je.

Ostaje još finale Kupa s gradskim rivalom Zrinjskim.

"Pokušat ćemo se u naredna dva dana što bolje regenerirati i da budemo spremni za utakmicu. Zrinjski je mlada, ali izuzetno motivirana ekipa. Nažalost, ispali su iz lige, ali igraju finale Kupa. Sigurno je kako će dati sve od sebe da ne budu samo sudionici finala. Pokušat ćemo u prvom susretu napraviti sigurnu razliku", kazao je Božović.

Finale 2021 Staklorad i Salines


"Titula je vraćena gdje joj je i mjesto. Za prošlu godinu znate kako je završilo. Ne bih želio osporiti nešto 'Salinesu' iako su naslov osvojili za zelenim stolom. Oni su prošle godine više željeli titulu i to im se vratilo. Mi smo u susretima s njima ove sezone pokazali da smo bolja i kvalitetnija ekipa", rekao je nakon utakmice Anel Radmilović te kratko najavio Zrinjski.

"Umorni smo, ali sada se zaboravlja na sve. Idemo uzeti duplu krunu", dodao je.

'Jedinica' Mostaraca Stanislav Galić kaže da je odrađen tek jedan dio posla.

Finale 2021 Staklorad i Salines

"Prije sezone smo imali cilj osvojiti titulu i Kup. Jedan dio posla smo odradili, a mislim da ćemo i drugi za nekoliko dana. Što se tiče finala, odigrali smo tri jako teške utakmice poslije reprezentativnih obaveza. Bilo nam je teško igrati svaka tri dana, ali pokazali smo da smo najbolja ekipa u državi. Mišljenja sam da smo i lani mogli do titule da ih povežemo, no što je tu je. Četvrta titula u zadnjih pet sezona dokaz je da smo najbolji u državi", rekao je Galić.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.