MLADI HERCEGOVAC KOJI JE RASTUŽIO OSIJEK "Golove posvećujem pokojnom ocu, njemu je to bio san"

Blaž Bošković
NK Lokomotiva

Lokomotiva je u nedjelju na svom terenu uspjela preokrenuti rezultat protiv Osijeka i stići do prve ligaške pobjede u sezoni. U utakmici 2. kola SuperSport HNL-a njen junak bio je Blaž Bošković, igrač koji je nedavno stigao u klub i kojem je tek 20 minuta bilo dovoljno da pokaže što može.

Silvijo Čabraja je u 70. minuti pri vodstvu gostiju odlučio dati priliku 20-godišnjem igraču, a on mu je uzvratio povjerenje golovima u 80. i 86. minuti kojima je preokrenuo rezultat, a onda podigao prste prema nebu. Otkrio je kome je posvetio golove.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"Golove i pobjedu posvećujem mom pokojnom ocu koji je preminuo početkom godine. Njemu je ovo bio veliki san i ovo posvećujem njemu", rekao je Bošković koji se nada da će ovakve igre nastaviti pružati i dalje", rekao je Bošković prenosi Index.

Sretan i zadovoljan

"Sretan sam i zadovoljan pobjedom, ali i s time što sam uspio pomoći momčadi. Naravno, to je samo jedna utakmica. U petak nas već čeka gostovanje kod Šibenika i moramo se okrenuti sljedećem dvoboju i dobro se pripremiti kako bismo ostvarili pozitivan rezultat."

"Trudim se dobiti svoju minutažu i zadovoljan sam kako ide. Stvarno sam sretan što sam došao u odličan klub i vrhunsku momčad. Nadam se da ćemo nastaviti s ovako dobrim igrama", rekao je novi Lokomotivin as.