MILAN TEGELTIJA PONOVNO SE OGLASIO "Smiješna galama i jauk zlonamjernih glazba je za naše uši"

Milan Tegeltija oglasio se nakon pobjede Borca protiv Veleža
FK Borac

U 9. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine, nogometaši Borca ostvarili su pobjedu na domaćem terenu protiv Veleža s rezultatom 2:0. No, utakmica nije prošla bez kontroverzi vezanih uz suđenje koje je postalo glavna tema razgovora nakon završetka susreta.

Već u 20. minuti, Velež je ostao s igračem manje nakon što je Suljić dobio drugi žuti karton. Posebno sporna situacija dogodila se u 65. minuti kada sudac Njegomirović nije dosudio očiti prekršaj Herrera nad Guliashvilijem, koji se sam sjurio prema vratima Borca. Dodatnu kontroverzu izazvao je drugi pogodak Borca kojeg je Vranješ postigao iz očiglednog zaleđa.

Danas se Milan Tegeltija predsjednik Borca ponovno oglasio zbog komentara u medijima i na društvenim mrežama vezanih uz suđenje.

"Čestitke našim igračima na još jednoj pređenoj stepenici na našem šampionskom putu, borbenoj i hrabroj igri, sedmoj pobjedi u nizu, novom klupskom rekordu i tri boda s kojim čvrsto držimo prvo mjesto na ljestvici. Smiješna galama i jauk zlonamjernih na svaku našu pobjedu glazba je za naše uši", izjavio je Tegeltija.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.