VIDEO  Borac s igračem više svladao Velež, Vranješ potvrdio pobjedu iz očitog zaleđa

Borac pobijedio Velež 2:0
MONDO

U 9. kolu Premijer lige BiH, nogometaši Borca ostvarili su još jednu značajnu pobjedu na domaćem terenu nad ekipom Veleža s rezultatom 2:0. 

Problemi za Velež počeli su već u 20. minuti. Rođeni su ostali s igračem manje. Suljić je u razmaku od samo 10 minuta, zaradio dva žuta kartona.

U 27. minuti, Grahovac je dobro pucao, ali je golman Hadžikić, uz pomoć grede zaustavio loptu. Hadžikić je ponovno spasio svoju momčad nekoliko minuta kasnije, kada obranio Nišiću. Mreže su tako u prvom dijelu mirovale.

No, početkom nastavka u 52. minuti Borac vodi. Kvržić je primio loptu od Hrelje i s 20 fantastično pogodio.

Unatoč igraču manje, Velež se nije predavao. U 64. minuti, Vehabović je imao veliku odlično tukao, ali njegov udarac je prošao tik pored gola.

U 65. minuti susreta sudac Njegomirović nije dosudio očiti prekršaj s leđa Herrera nad Guliashvilijem koji se sjurio prema vratima Borca.

Do kraja utakmice, obje ekipe su imale nekoliko dobrih prilika, a jedna od njih završava u mreži. Za konačnih 2:0 pogodio je Vranješ u sudačkoj nadoknadi. Pogodak je postignut iz očitog zaleđa.

Borac pobijedio Velež 2:0

S večerašnjom pobjedom, Borac se učvrstio na vrhu ljestvice, dok je Velež ostao na petoj poziciji. U sljedećem kolu, Borac će gostovati GOŠK-u, dok će Velež ugostiti Posušje.