MAŠIĆ ZA HERCEGOVINA.INFO Vukas mi je rekao da je najbolje da idem na posudbu, nije moglo ispasti bolje

Anes Mašić, HŠK Zrinjski, Anes Mašić, Stadion HŠK Zrinjski, sport
HŠK Zrinjski

Anes Mašić mladi napadač HŠK Zrinjski, sinoć je svojim pogotkom donio drugu prvenstvenu pobjedu Plemićima. Kao i protiv u prvom kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine protiv Mladosti, pogodak mladog napadača bio je dovoljan za novu pobjedu momčadi Mladena Žižovića.

Precizan je Mašić bio na asistenciju Todorovića u 21. minuti susreta.

"Bili smo dominantni cijelu utakmicu, napadali smo cijelo vrijeme i posjed je bio na našoj strani. Nedostajao je samo još neki pogodak da ne moramo strepiti do posljednje minute, no pobjeda je bitna, tri boda su tu", kaže Mašić za hercegovina.info.

Dodaje kako se nada da će se pogoci otvoriti i njegovim suigračima.

"Igre Bilbije, Filipovića i Todorovića uvelike doprinose našoj momčadi. Samo da i njih krenu pogoci, to će nas dovesti na tron", uvjeren je napadač Plemića.

Za Zrinjski slijedi europski ispit u četvrtak protiv Differdangea.

"Analizirat ćemo ih u potpunosti. Vidjet ćemo gdje su njihove prednosti, a gdje mane, odnosno koje su im dobre, a koje slabe strane u momčadi, kako bi što spremniji dočekali taj susret."

Mašić je proteklu sezonu proveo na posudbi u GOŠK-u. Dobrim igrama u Gabeli zaslužio je povratak u Zrinjski.

"Tada je trener bio Hari Vukas. On mi je rekao da bi najbolje bilo da idem na posudbu budući da su tu bili Irfan Hadžić i Ivan Lendrić. Tako sam i uradio. Nije moglo ispasti bolje. Tamo me dočekao trener Gagro koji me trenirao i u juniorima Zrinjskog. Bilo je zaista vrhunski. Zahvaljujem se treneru Gagri, Vuletu Trivunoviću, upravi kluba. Postigao sam 12 pogodaka, igrao sam svaku utakmicu od prve minute. Posudba mi je jako dobro došla i dosta sam napredovao" te dodaje.

"Jako puno sam pričao s kapetanom Perom Stojkićem i tadašnjim pomoćnim trenerom Makom Ivankovićem. Rekli su mi da posudba nije ništa loše, da je to najbolje za moj napredak. Savjetovali su mi da ne padam, da baš u tom trenutku dam što više od sebe i dokažem da vrijedim."

Dokazao je to Mašić i kroz pripreme, ali i kroz početak prvenstva.

"Hvala Bogu lijepo se otvorilo. Postigao sam dva pogotka, ako Bog da bit će ih još" rekao je Anes Mašić u razgovoru za hercegovina.info.

Anes Mašić,Stadion HŠK Zrinjski,sport

PALA SLOBODA Mašić ponovno junak Zrinjskog

Nogometaši HŠK Zrinjski večeras su u okviru petog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine na svom travnjaku upisali drugu prvenstvenu pobjedu. Bolji su Plemići bili od momčadi Slobode…

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.