VIDEO  Marokanci ponižavali Vahida Halihodžića unatoč pobjedi

Vahid Halilhodžić,Maroko
Screenshot

Nogometna reprezentacija Maroka sinoć je na stadionu Moulay Abdalla u Rabatu savladala Južnu Afriku rezultatom 2:1, ali izbornik Maroka, Vahid Halilhodžić pobjedu neće pamtiti po dobrom.

Naime, bosanskohercegovački stručnjak je izviždan od domaće publike i pored toga što je sa svojom reprezentacijom upisao pobjedu. Čini se da navijači i dalje ne mogu da oprostiti Halilhodžiću što je Hakima Ziyecha izostavio iz reprezentacije.

Imao je Vaha konflikt i s drugim zvijezdama reprezentacije, ali se s njima pomirio i vratio ih u najbolju vrstu, dok Ziyech i dalje odbija razgovarati s trenerom iz Mostara.

Čini se da je publika bila na Ziyechovoj strani. Jedna lopta je tijekom utakmice došla do aut linije. Halilhodžić ju je pokupio, a uslijedile su salve zvižduka publike, koja je tijekom utakmice vlastitog izbornika ometala laserima, prenos N1.

Halilhodžić je zvižduke dobio i na samom kraju utakmice kada su ekipe odlazile u svlačionicu, ali to ga, čini se, nije omelo. Naime, Halilhodžić je za marokanske medije nakon utakmice izjavio da ne želi komentirati ono što se događa na tribinama, već ono što se dogodilo na terenu.

“Igračima moram čestitati jer su odigrali utakmicu koja je bila jako teška. Znali smo da je Južna Afrika dobra. Iznenadili su nas brzim golom. Igrači su odigrali dobro, ali smo propustili puno prilika. Moram im čestitati za zalaganje i borbu, a sada se odmoriti i pripremiti za utakmicu protiv Liberije u kojoj također očekujemo pobjedu kojom bi došli na korak od Afričkog kupa nacija”, rekao je Halilhodžić.

Vahid Halilhodžić,Maroko

VIDEO  Vahid Halihodžić vulgarno napadnut

Bh.stručnjak Vahid Halilhodžić odveo je Maroko na SP u Katar, koje će otvoriti utakmicom protiv Hrvatske, međutim bivši trener Dinama pod sve je većim pritiskom tamošnje javnosti.…