VIDEO  Vahid Halihodžić vulgarno napadnut

Vaha Halihodžić
Screenshot

Bh.stručnjak Vahid Halilhodžić odveo je Maroko na SP u Katar, koje će otvoriti utakmicom protiv Hrvatske, međutim bivši trener Dinama pod sve je većim pritiskom tamošnje javnosti. Navijači traže njegovu smjenu zbog sukoba s Hakimom Ziyechom i još nekim zvijezdama.

Vahin Maroko stradao je 3:0 protiv SAD-a u prijateljskoj utakmici, a poslije utakmice u Cincinnatiju navijači su ga najprije napali verbalno, a zatim zamalo i fizički nasrnuli na njega.

"Odlazi, odlazi", povikivali su navijači i uspu vrijeđali Halihodžića.

Najžešća u uvredama bila je zapravo jedna navijačica, koja ga je pratila i vrijeđala, ali priključilo joj se još nekoliko muškaraca. Vaha je stoički sve podnosio sve dok mu nije prekipjelo, okrenuo se prema njima i započeo raspravu koju je ubrzo prekinulo osiguranje, prenosi gol.hr.

Tek drugi poraz na klupi Maroka

"Imamo sreće što ćemo biti u Kataru. To je trenutak za pamćenje. Pogledajte Egipćane, Alžirce, Obalu Bjelokosti, svi će SP gledati kod kuće, a vi ćete biti na njemu", poručio je Halilhodžić.

Navijači bi mu trebali ipak dati malo više podrške jer mu je taj poraz bio tek drugi na klupi ove reprezentacije u 31 utakmicu…