MARIO IVANKOVIĆ "Veliki poraz za nas. Bili smo nervozni i nepovezani"

Mario Maka Ivanković
Hercegovina.info

U 16. kolu Premijer lige BiH nogometaši HŠK Zrinjski poraženi su neočekivano od Zvijezde 09 rezultatom 2:1. Trener Plemića Mario Ivanković nakon utakmice je rekao da je njegova momčad bila umorna, nervozna i nepovezana.

"Čestitao bih Zvijezdi na pobjedi koja je na kraju zaslužena. Prvo poluvrijeme smo bili nepovezani i vidjelo se da je umor uradio svoje. U pojedinim trenutcima smo bez razloga bili nervozni i nije mi jasno zbog čega. Prvo poluvrijeme je završilo bez pogodaka uz jednu stopostotnu priliku Ćuže, da bi u drugom poluvremenu iz dvije neshvatljive greške. Kasnije smo nešto pokušali na silu, imali smo i vratnicu, ali za tri boda smo morali puno više", kazao je Ivanković.

Plemići se sada okreću hercegovačkom derbiju.

"Što je tu je. Veliki poraz za nas. Ostali smo bez "planirana" tri boda, ali smo i znali da neće biti lako, da Zvijezda ima kvalitetu i da će nekome otkinuti bodove. Na kraju smo to bili baš mi. Okrećemo se dalje. Imamo sada pet dana odmora da pripremimo što bolje za utakmicu sa Širokim Brijegom", zaključio je Mario Ivanković.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.