MARIJAN BUDIMIR "Presudila je individualna kvaliteta kod Zrinjskog, samo me jedna stvar može veseliti"

Marijan Budimir, Slavko Brekalo, Wagner
Hercegovina.info

Nogometaši Širokog Brijega poraženi su večeras u hercegovačkom derbiju, u zaostaloj utakmici 6. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine. Iako je rezultat na kraju bio 3:1 za Zrinjski, ne može se reći da je Široki odigrao lošu utakmicu, dapače imali su Plavi s Pecare svoje prilike.

Trener Širokobriježana Marijan Budimir istaknuo je nakon utakmice kako je presudila individualna kvaliteta Mostaraca.

"Želio bih čestitati Zrinjskom na zasluženoj pobjedi. Jako loše smo ušli u utakmicu i gubili duele. Individualna klasa Zrinjskog je došla do izražaja i vrlo brzo smo primili dva pogotka. Nakon toga smo se uspjeli sabrati, postići pogodak i imali smo još nekoliko prilika. Međutim kada je trebalo otići na odmor, njihova individualna kvaliteta i naše individualne greške rezultirale su tim da je Zrinjski na odmor otišao s dva razlike", kazao je Budimir.

U nastavku je pokušao s izmjenama.

"Pokušali smo mijenjati sustav, zatvoriti neke prilaze na kojima smo imali problema u prvom dijelu. Također, pokušali smo kombinacijama kroz sredinu i brze promjene strana doći u prilike, ali nam je nedostajao taj zadnji pas. Osim ove posljednje prilike nismo bili konkretni."

Jedna stvar ga ipak može veseliti.

"Velika je individualna razlika u kvaliteti. Jedino što me večeras može veseliti da smo trojici juniora dali priliku. Neki su debitirali, a neki već od prije skupljaju svoje minute u prvenstvu", kazao je Budimir. 

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.