Marijan Ban dao je podršku projektu "Ili jesmo ili nismo!"

marijan ban,  Hajdukovi navijači , torcida hajduk, Ili jesmo ili nismo
Ban je donacijom poklonio ime i prezime utkano u dres za svoju kćer Mirtu.

"Kad je slavila 14. rođendan pitao sam je što želi, a ona je ispalila - pretplatu za Hajduk! Ime i prezime utkano na dres moj je poklon njoj kao najvjernijem Hajdukovcu u familiji. Ona će odabrati koji joj se dres najviše sviđa i glasovati između ova tri prijedloga", izjavio je Ban.

Podsjećamo, Hajdukovi navijači nedavno su postali vlasnici četvrtine (24.53 posto) dionica voljenog kluba, na temelju čega su se obvezali prikupiti 35 milijuna kuna u idućih 10 godina.

Najavili su niz akcija kojima će se prikupljati sredstva, od crowdfundinga do koncerata, i tako će biti sve dok se ne ostvari konačni cilj - da navijači kupe Hajduk te tako i službeno postanu vlasnici kluba.

Akcija "Ili jesmo ili nismo!" prva je u nizu takvih, počela je 16. listopada i traje zaključno sa srijedom 30. studenog.

Od ove subote svi zainteresirani moći će donirati bilo koji iznos i na Rivi gdje će udruga Naš Hajduk imati svoju kućicu. Svi oni koji uplate barem 1911 kuna, dobit će svoje ime i prezime utkano u treći dres za sezonu 2017./2018.