VIDEO  SURADNJA Marijan Ban ekranizirao još jedan duet

SURADNJA Marijan Ban ekranizirao još jedan duet

Čeznutljiva balada zapakirana u mračnoj paket ambalaži u izvedbi Tonke & Marijana Bana 'Srce se ne predaje' radijskim je eterom zaplovila krajem 2020. godine, a budući da su je slušatelji radija jako zavoljeli, pjesma je dobila i svoju video ekranizaciju u produkciji 'Mističnog Barbarizma', dok je glavnu ulogu u spotu preuzeo Vili Gobac.

"Unatoč okolnostima, htjeli smo da pjesma ima i video koji će je dodatno približiti publici na ekranima. Ovaj je spot dočarao Skansijevu prvotnu ideju kad je pjesma tek bila u začecima. Simbolika nemoguće i neostvarene ljubavi koja ipak nađe svoj put i povezuje srca, unatoč preprekama", poručila je o spotu Antonia Šerić Tonka.

'Srce se ne predaje' autorska je pjesma Srđana Sekulovića Skansija koji potpisuje tekst, glazbu, aranžman i produkciju pjesme, koja se, kaže Skansi, jako dugo pripremala, ali kako joj i sam naslov kaže – nije se predala. Neke stvari u životu ne treba požurivati, a to je bio slučaj i s ovom pjesmom koja je čekala svoj trenutak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sadržaj se učitava...

"Kad sam prvi put čuja ovu pismu 'Srce se ne predaje' ostao sam na neki način šokiran jer sam u njoj čuo jednu radost, jedno veselje koje čovik nosi sa sobom kada ga vodi srce, kada ga vodi ljubav. Uspili smo Tonka i ja na najbolji mogući način prinit te pozitivne vibracije u tu pismu koja je zapakirana u jedan, 'ajmo reć' mračni paket, ambalažu, ali u svakom slučaju san jako sritan šta je pisma ovako ispala i šta ovako zvuči i nadam se da će ljudi koji je slušaju bit sritni", poručio je o pjesmi Ban, a oduševljenje pjesmom nije krila ni Tonka:

‘’Velika mi je čast s Banom dijeliti pjesmu. Skansi je napisao divnu čeznutljivu baladu o neostvarenoj ljubavi koja me dotaknula i u kojoj sam se našla. Banova interpretacija je dramatična, životna, filmska pa se nadam da sam uspjela popratiti svojim vokalom. Zahvalna dečkima – Skansiju i Banu što su me pozvali da snimam s njima. Za mene je ovo jedan savršeni izlet van 'Pavela'. Imala sam nekoliko želja za duetima, a Ban je definitivno bio među njima", poručila je Tonka povodom objave njihova dueta, navodi se u priopćenju iz Dallas recordsa.