VIDEO  SURADNJA Marijan Ban ekranizirao još jedan duet

Marijan Ban i Tonka - Srce se ne predaje

Čeznutljiva balada zapakirana u mračnoj paket ambalaži u izvedbi Tonke & Marijana Bana 'Srce se ne predaje' radijskim je eterom zaplovila krajem 2020. godine, a budući da su je slušatelji radija jako zavoljeli, pjesma je dobila i svoju video ekranizaciju u produkciji 'Mističnog Barbarizma', dok je glavnu ulogu u spotu preuzeo Vili Gobac.

"Unatoč okolnostima, htjeli smo da pjesma ima i video koji će je dodatno približiti publici na ekranima. Ovaj je spot dočarao Skansijevu prvotnu ideju kad je pjesma tek bila u začecima. Simbolika nemoguće i neostvarene ljubavi koja ipak nađe svoj put i povezuje srca, unatoč preprekama", poručila je o spotu Antonia Šerić Tonka.

'Srce se ne predaje' autorska je pjesma Srđana Sekulovića Skansija koji potpisuje tekst, glazbu, aranžman i produkciju pjesme, koja se, kaže Skansi, jako dugo pripremala, ali kako joj i sam naslov kaže – nije se predala. Neke stvari u životu ne treba požurivati, a to je bio slučaj i s ovom pjesmom koja je čekala svoj trenutak.

Sadržaj se učitava...

"Kad sam prvi put čuja ovu pismu 'Srce se ne predaje' ostao sam na neki način šokiran jer sam u njoj čuo jednu radost, jedno veselje koje čovik nosi sa sobom kada ga vodi srce, kada ga vodi ljubav. Uspili smo Tonka i ja na najbolji mogući način prinit te pozitivne vibracije u tu pismu koja je zapakirana u jedan, 'ajmo reć' mračni paket, ambalažu, ali u svakom slučaju san jako sritan šta je pisma ovako ispala i šta ovako zvuči i nadam se da će ljudi koji je slušaju bit sritni", poručio je o pjesmi Ban, a oduševljenje pjesmom nije krila ni Tonka:

‘’Velika mi je čast s Banom dijeliti pjesmu. Skansi je napisao divnu čeznutljivu baladu o neostvarenoj ljubavi koja me dotaknula i u kojoj sam se našla. Banova interpretacija je dramatična, životna, filmska pa se nadam da sam uspjela popratiti svojim vokalom. Zahvalna dečkima – Skansiju i Banu što su me pozvali da snimam s njima. Za mene je ovo jedan savršeni izlet van 'Pavela'. Imala sam nekoliko želja za duetima, a Ban je definitivno bio među njima", poručila je Tonka povodom objave njihova dueta, navodi se u priopćenju iz Dallas recordsa.