MAKSIMOVIĆ "Imali smo buđenje u pola četiri, ali sam zadovoljan; DUDIĆ; "Morali smo ovo prije završiti"

Marko Makismović Borac
Hercegovina.info

Nakon večerašnjeg susreta Veleža i Borca treneri su bili u znatno drugačijem raspoloženju. Strateg Borca Marko Makismović u Banja Luku odlazi zadovoljan, dok Feđi Dudiću ostaje žal za izgubljena dva boda koja su Velež mogla dovesti na prvo mjesto i još više ga približiti Europi.

"Ovo je pravi derbi u situaciji da su Borac i Velež na mjestu kojem jesu. Znali smo da će utakmica biti teška, no mi smo došli pobijediti. Imali smo jednu dobru šansu preko Uzelca, ali i problem gdje su nam se ozlijedili vratar i Ćorić te smo morali napraviti dvije izmjene. Moram pohvaliti obje ekipa. Velež jako poštujem i želim im sreću u nastavku sezone", rekao je Maksimović te dodao.

"Morate znati da smo mi imali buđenje u pola četiri. Obično treneri govore ovakve stvari koje im smetaju kada izgube, a ja kažem kad smo igrali neriješeno i kada sam zadovoljan. Imamo policijski sat, a na stadionu 500 ljudi. Meni to ne smeta, čak bi volio da je stadion pun i da svi uživamo. Ja Veležu kao velikom klubu želim sve najbolje", rekao je trener Borca.

S druge strane Dudić je bio nešto potišteniji zbog raspleta u posljednjim minutama.

Marko Makismović Borac

"Ostajemo u gornjem dijelu tablice, ali ostaje i žal za ovom utakmicom. Borac je ušao bolje u utakmicu. Nedostajao nam je Radovac u izgradnji napada. No, kada smo preuzeli inicijativu početkom drugog poluvremena kao nagrada je došao gol. Nakon toga smo imali prigode da odemo na 2:0 i morali smo prije završiti utakmicu. Nažalost dođe situacija koja dođe i Borac izjednači. Čestitam Borcu. Idemo dalje, još je šest kola do kraja i okrećemo se sljedećoj utakmici", kazao je Dudić.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.