VIDEO  LJUBUŠKA DESETKA Momčad s Babovca na pogon Nikole Granića

NK Ljubuški, Nikola Granić
Hercegovina.info

NK Ljubuški proslavio je jesenski naslov. Igrači Damira Vučića ostvarili su 12 pobjeda iz jednako toliko susreta te su se dominatno prošetali 2. lige Federacije - Jug.

Klub s Babovca ima i nevjerojatnu gol razliku, postigli su čak 46 golova dok su u njihovoj mreži završile samo tri lopte.

Jedan od stožernih igrača Vučićeve momčadi svakako je Nikola Granić. Granić je upisao 11 nastupa, u kojem je skupio 753 minute te pritom postigao 7 pogodaka te dodao 6 asistencija. Tri puta Granić je bio igrač susreta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"Ovaj uspjeh nastavak je prošlogodisnjih igara i rada uprave koja je reformirala klub i stvorila temelje da bi se mogli ostvariti ovakvi rezultati. Klub se bazirao na igračima koji su iz Ljubuškog, što ovom rezultatu daje poseban značaj. Tu su prije svega Miljenko Bošnjak, Tomislav Bošnjak, Andrej Markić i kapetan Vinko Lauc koji svojim iskustvom daju stabilnost mladim igračima na koje klub ozbiljno računa", kaže Granić za hercegovina.info. 

Sadržaj se učitava...

Granić dodaje kako se nisu nadali ovakvoj dominaciji.

"Na početku sezone nismo razmišljali o ovakvom rezultatu, iako smo znali da imamo kvalitetu za vrh tablice. Imali smo dominaciju u svim segmentima igre, što se očitovalo u trenutnoj gol razlici koja je impresivna. Sigurno ćemo i u drugoj polusezoni nastaviti sa dobrim igrama te se nadamo da će se u Ljubuškom igrati Prva liga, gdje ovaj klub zaslužuje biti", rekao je Granić.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.