'Kranjčarovom vještinom Spursi na devetom oblaku i blizu Lige prvaka!

Igru hrvatskog nogometnog reprezentativca Nike Kranjčara u 9. kolu engleske Premier lige menadžer Tottenhama Harry Redknapp obasuo je komplimentima, a sličnog su razmišljanja i engleski mediji. Tottenham je čak 9-1 pobijedio Wigan na White Hart Laneu uz pet golova Jermainea Defoea, a Kranjčar je stavio točku na i u sjajnoj igri svoje momčadi golom postignutim u sudačkoj nadoknadi. Tako engleski dnevnik London Evening Standard donosi naslov "Kranjčarovom vještinom Spursi na devetom oblaku", jasno aludiravši na devet postignutih golova Spursa.

"Blistava igra Hrvata sugerira da bi mogao imati važan utjecaj na klub u potrazi za mjestom u Ligi prvaka sljedeće sezone. Njegov je gol nagrada za predstavu prožetu vještinom i kreativnošću na lijevom boku i u sredini vezne linije. Ako Kranjčar može ovakvu formu prezentirati na regularnoj bazi, tada će se 2.5 milijuna funti vrijedno pojačanje iz Portsmoutha pokazati jednom od najmudrijih investicija Harryja Redknappa nakon njegovog dolaska na White Hart Lane”, piše novinar London Evening Standarda Tom Collomosse.

“Hrvat je preokrenuo utakmicu u Tottenhamovu korist ušavši kao zamjena i prije dva tjedna protiv Sunderlanda (pobjeda Spursa 2-0, Kranjčar ušao u 63. minuti), a njegova kvaliteta daje dodatnu dimenziju u momčadskoj napadačkoj igri”, dodaje spomenuti novinar, uz komentar, da bi čak i uz oporavljenog Luku Modrića (očekuje se skori povratak nakon loma fibule desne noge, op.a.), Kranjčar uz ovakvu igru trebao imati mjesto i u sljedećoj utakmici Spursa, sljedeće subote na gostovanju kod Aston Ville.

sportske novosti