Kranjčar: Imamo sve potrebno za slavlje

niko kranjčar, niko kranjčar, Engleska, povratak, niko kranjčar, Hajduk

Za klupske je internetske stranice Spursa pričao veznjak hrvatske nogometne reprezentacije i u posljednje vrijeme jedan od najboljih igrača u redovima sastava Harryja Redknappa.

- Uvjeren sam da imamo igrače, momčad i formu kojom možemo do pobjede kod Evertona. Njima u posljednje vrijeme u prvenstvu ne ide kako bi htjeli, ali to nam sigurno neće koristiti u susretu u kojem će dati sve od sebe da nas pobijede - veli Kranjčar pred susret s momčadi koja je u nizu od tri prvenstvena poraza.

Točno znamo što možemo očekivati kada stignemo na Goodison Park. Moramo se osloniti na vlastite sposobnosti i kvalitetu kako bismo ondje dokazali da smo bolja momčad. Kao što sam već rekao uvjeren sam da možemo do tri boda.

Kranjčar nije imao pravo nastupa za Spurse koji su se porazom 2-0 od Manchester Uniteda u četvrtfinalnoj utakmici oprostili od Carling Cupa, jer je već nastupao za Portsmouth u tom natjecanju, prije no što je preselio iz redova posljednjeplasiranog kluba Premier lige u trenutačno treću momčad prvenstva.

- Navijao sam za dečke i nadao se da će uspjeti, no to se nije dogodilo. Dobro smo otvorili utakmicu, a potom primili pogodak u trenucima kada smo dobro igrali, dok nas je onaj drugi "ubio". Taj rezultat nikoga nije razveselio, ali važno je sada fokusirati se na sljedeću utakmicu - zaključio je Kranjčar.

sportal.hr