KAOS U BUENOS AIRESU Ljudi s mosta skakali u autobus, helikopteri stigli po igrače

Argentina navijači
Reddit

Argentina je osvojila svoj treći naslov svjetskog prvaka, a na ulicama brojnih gradova u toj zemlji brojni navijači slave taj uspjeh. Ipak, doček zlatnih nogometaša ubrzo se pretvorio u pravi kaos, a intervenirala je i policija koja je igrače helikopterima izvukla sa slavlja.

Prema pisanju AFA-e, sve je krenulo po zlu kada su dvojica muškaraca s mosta skočila u autobus u kojem su se nalazili igrači. Jedan je uspio upasti u otvoreni autobus, dok je drugi pao s busa na asfalt.

27388859.png (720×1115)

Policija je potom presrela autobus i izvukla igrače, te ih helikopterima prebacila u kamp reprezentacije. Voditelj hitne službe Aberto Crescenti je potvrdio da je do 15:30 na dočeku zabilježeno osam ozlijeđenih ljudi, dok je u proslavi naslova na dan utakmice stradalo njih 340.

"Do sada imamo osam ozlijeđenih s prijelomima ruku i nogu zbog penjanja na semafore i razna mjesta na koja se ne bi smjeli penjati", rekao je Crescenti pa upozorio ljude koji još nisu krenuli na doček da ostanu doma.

Argentina navijači

Inače, Argentince je u Buenos Airesu navodno dočekalo preko četiri milijuna ljudi.

Nakon što je zgrozio svijet u Kataru kada je nagradu za najboljeg vratara svijeta stavio u međunožje, Martinez je na dočeku izazvao novi skandal. 

Naime, on je na igračku bebe preko glave stavio sliku Mbapea, a ono što je zanimljivo je pored njega bio  Messi, koji je suigrač Francuza u PSG-u.