Juan Varea zabio za pobjedu Širokog protiv Travnika

I jedna i druga ekipa započela je susret bez nekolicine standarnih prvotimaca, međutim domaći igrači su dobro otvorili utakmicu i već u 24. minuti odlični napadač Širokog Juan Varea na asistenciju Peraice zabija za vodstvo od 1:0 što će na kraju biti i krajnji ishod ovog susreta.

Drugo poluvrijeme donosi dosta dobrih prilika za domaći sastav no mreža ostaje netaknuta. Redale su se dobre akcije ali i promašaji Peraica u 50,Varea u 52, Wagner dobar pokušaj udarcom u 54, zatim Varea u 56. minuti driblingom se oslobađa gostujuće obrane no na njegov ubačaj nije najbolje reagirao Peraica. Mladi Ante Pinjuh pogodio je prečku u 75 minuti.

U 72. minuti Arnes Brkić je dobio drugi žuti karton i ekipa Travnika ostala je sa deset igrača na terenu. To je izgleda bilo dovoljno da gosti gadno zaprijete u zadnjim minutama susreta kad je Ribić sa dva tri metra pred golom Marića na ubačaj iz kornera glavom pucao pokraj gola Širokobriježana.
- Mi smo u Široki došli sa ekipom u kojoj nam je falilo sedmorica naših igrača, što zbog bolesti, što zbog žutih kartona, zadovoljan sam igrom svojih igrača i znam da su pružili maksimum u ovoj utakmici. Široki je odigrao bolje ovu utakmicu i zasluženo pobijedio i ja im čestitam na ovoj pobjedi- rekao nam je trener gostujuće momčadi Nedžad Selimović.

Naravno strateg domaćih Toni Karačić je zadovoljan još jednom pobjedom u nizu kao i potvrdi prvog mjesta. Sad slijedi pauza pa onda smo ponovno domaćini na Pecari kad nam dolazi Zvijezda, do tad ćemo se marljivo pripremati za preostale dvije utakmice koje slijede- rekao je Karačić na tiskovnoj konferenciji poslije utakmice.

Široki je osvojio nova tri boda u utrci za jesenski naslov a danas su im itekako pomogli vjerni Škripari koji su ih bodrili cijelu utakmicu.

ABCportal.info (FOTO Ivan RAMIĆ i Tomo MILIČEVIĆ)