JOŠ NOVOSTI IZ ZRINJSKOG Dijete kluba ponovno na treningu Plemića, iz Slovenije se vratio napadač za kojim su brojni žalili

Kristijan Stanić
Hercegovina.info

HŠK Zrinjski danas kreće s prozivkom i pripremama za novu sezonu. Kako je Hercegovina.info i najavila, novost je ta da se Plemićima pridružio iskusni Antonio Ivančić koji je posljednji angažman imao u HNL-u, točnije u Istri u kojoj je igrao sve od 2018. godine.

No, neće Ivančić biti jedina novost na početku priprema. U Zrinjski se vraća dijete kluba Kristijan Stanić. Ovaj 21-godišnji krilni napadač prošao je sve omladinske selekcije Zrinjskog i debitirao pod Blažom Sliškovićem u prvoj momčadi.

Stanić je nakon toga bio na posudbama u Solinu i GOŠK-u iz Gabele, a u srpnju 2021. godine prešao je u redove slovenskog kluba Krško. Nakon toga nastupao je još za Jadran Ploče i Croatiju iz Zmijavaca. Kako doznajemo Stanić se danas priključio treninzima Zrinjskog, a za sada još uvijek nema službenih informacija o tome hoće li potpisati ugovor sa svojim matičnim klubom. 

Kažimo i to da se na prozivci priključio i Danilo Šipovac koji je polusezonu proveo na posudbi u slovenskom Koperu.

Zrinjski su do sada napustili; Niko Janković i Irfan Hadžić, dok će ugovor s Plemićima raskinuti Andrija Drljo. Na izlaznim vratima je i Abdul Zubairu.

U rubriku službenih dolazaka za sada pišemo Milana Vukotića iz Dinama te Antonija Ivančića koji je danas potpisao s Mostarcima do 2025. godine.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.