FOTO  Još jedna pobjeda Zrinjskog, Plemići pokazali što će im biti najjače oružje u nastavku prvenstva

Zrinjski Tomislav
HŠK Zrinjski

I u četvrtoj pripremnoj utakmici u Međugorju, nogometaši HŠK Zrinjski danas su upisali pobjedu. Plemići su danas bili bolji od ekipe Tomislava rezultatom 5:1, a baš kao i protiv slovačkog superligaša momčad Krunoslava Rendulića pokazala je što će biti najsnažnije oružje na proljeće, a to su prekidi. Nakon što su protiv slovačkog superligaša ViOn Zlate Moravce postigli tri pogodtka nakon prekida, to su učinili i danas.

Poveo je Zrinjski u 8. minuti. Ubacio je iz kuta Ivančić, a najviši u skoku bio je Josip Ćorluka koji pogađa za 1:0. Samo tri minute kasnije Zrinjski je udvostručio svoju prednost. Ponovno korner, ponovno ubačaj Ivančića i ponovno pogodak glavoj Josipa Ćorluke.

U 17. minuti Zrinjski je postigao i treći pogodak. Odlično je sve napravio Žuže i uposlio Vukotića koji puca, a lopta se odbija do Bilbije koji je posprema u mrežu.

U nastavku prvi do pogotka dolaze igrači Tomislava. Igrala se 51. minuta, Banović je probio po desnoj strani i nakon puno "flipera" u kaznenom prostoru Zrinjskog loptu je uspio poslati iza leđa Topića.

Šest minuta kasnije pogodak na drugoj strani. Ubacio je nakon prodora Franko Sabljić, obrana Tomislava odbila loptu, no samo do Ivančića koji postiže prvijenac u dresu Zrinjskog.

U 72. minuti Zrinjski je postigao još jedan pogodak iz prekida. Ubacio je Ivančić oovaj put iz slobodnog udarca, a najbolje se u gužvi snađao Zlomislić i pogodio za konačnih 5:1.

Podsjetimo, Zrinjski je u Međugorju do sada pobjedio Kruševo (10:1), Croatiju Zmijavci (2:1), Zlate Moravce (4:1), te Tomislav (5:1).

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.