JOŠ JEDAN ODLAZAK IZ ZRINJSKOG Klub napušta jedan od strijelaca u povijesnom preokretu protiv Alkmaara

Zrinjski,hrvanović,transfer
HŠK Zrinjski

HŠK Zrinjski Mostar službeno je potvrdio odlazak 26-godišnjeg Aldina Hrvanovića, koji je od danas slobodan u izboru novog angažmana, nakon što je Klub aktivirao mogućnost raskida ugovora koji je trajao do 2025. godine.

Krilni napadač u redove Plemića je stigao prije godinu danas iz NK Stupčanica Olovo, a u sezoni iza nas upisao je 20 službenih nastupa – osam u WWin Ligi BiH, četiri u Kupu i osam u Europi.

U strijelce se upisao tri puta, a ostat će upamćen po pogotku u povijesnom preokretu protiv AZ Alkmaara (4:3).

"Nestvarnih godinu dana za mene. Grupna faza Konferencijske lige, pogodak AZ Alkmaaru u onoj nestvarnoj utakmici, start na Villa Parku… Slobodno mogu reći da sam proživio najljepše trenutke u životu, a sve zahvaljujući Zrinjskom i prilici koju mi je ukazao. Što drugo mogu reći nego da mi je bila velika čast što sam branio boje ovog sjajnog kluba", izjavio je Hrvanović na oproštaju.

"Naravno, želim se iskreno zahvaliti svim suigračima, svim ljudima iz kluba, posebno Upravi, a velika hvala ide i navijačima zbog kojih sam se u Mostaru osjećao kao kod kuće. Želim Vam svima puno sreće u budućnosti i da već u sljedećoj sezoni opet izborite europsku jesen, dodao je Hrvanović".