JAKIROVIĆ "Nisu nam prije prvenstva davali neke šanse, ali točno smo znali što želimo"

Sergej Jakirović
Klix.ba

Vidno zadovoljan nakon večerašnjeg derbija na Koševu sa Sarajevom bio je trener HŠK Zrinjski Sergej Jakirović. Pohvalio je igrače za borbenost, ali i za mentalnu snagu koju su pokazali.

"Sretan sam i ponosan na momčad. Nisu nam prije prvenstva davali neke šanse, jer smo imali dosta promjena, ali točno smo znali što želimo. Želimo mlade igrače željne dokazivanja zajedno s ovim iskusnima koji su iznijeli proljetni dio prvenstva. Napravili smo dobar spoj iskustva i mladih snaga. Odigrali smo dobru utakmicu, Sarajevo je ostalo bez ijedne prave šanse. Pokazali smo veliku mentalnu snagu kada smo promašili jedanaesterac. Uspjeli smo se vratiti, preko Tičinovića i Bašića smo postigli dva lijepa pogotka i iskontrolirali drugo poluvrijeme utakmicu. Mogli smo postići možda još jedan pogodak, ali svaka čast dečkima na borbi", rekao je trener Zrinjskog nakon utakmice.

Posebno je pohvalio Tičinovića.

"Mario je jedan dragocjen igrač. On može zatvoriti četiri pozicije u ekipi i produžili smo mu ugovor. On je jako karakteran dečko, posložio se uz glavi. Ja sam bio jako zadovoljan s njim. Imao je malo ozljeda, nekad je možda bio i malo ljut kada nije igrao, ali to je tako. On je radnik, karakteran i uvijek će mu se vratiti na terenu", rekao je Jakirović.

Abdulah Oruč koji je večeras sjedio na klupi Sarajeva čestitao je Zrinjskom.

Sergej Jakirović

"Čestitam Zrinjskom na pobjedi. Mi smo zaista očekivali puno od ove utakmice, mislili smo da je ovo preokret s obzirom da smo pobijedili prethodnu utakmicu u Posušju. U najavi smo rekli da Zrinjski ima velike mogućnosti prema naprijed i da su ofenzivno jako opasni. To se i ispostavilo. Međutim mi smo također svojim greškama doprinijeli svemu tome. Imali smo želju i htijenje, ali Zrinjski je zasluženo pobijedio", kazao je Oruč.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.